Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.02.2020

Вибираємо самокат


Доросла найякісніша модель може витримати максимальне навантаження сто кілограм


Для тих, хто любить проводити увесь вільний час на свіжому повітрі, милуватися цікавими пейзажами і пізнавати нові місця у своєму місті відмінним варіантом буде купівля самоката. Адже з ним не лише пересування будуть швидшими, ніж піші прогулянки. Це ще і відмінний спосіб підтримувати свою фізичну форму і здоров'я.

Купити самокат на сайті інтернет-магазину ви можете, знаходячись в комфортному для себе місці. Для цього вам усього лише треба перейти по посиланню http://toys-kiev.com.ua/samokat на офіційний сайт магазину.


Вибираємо самокат
 

Для того, щоб не помилитися з вибором і купити правильну модель, яка підходитиме вашим індивідуальним особливостям і перевагам, ви можете звертатися за допомогою до консультантів інтернет магазину, які підійдуть індивідуально до вибору моделі особисто для вас.

У той момент, коли ви відштовхуєтеся однією ногою від землі, а руками тримаєтеся за кермо, у вас помірно навантажуються абсолютно усі групи м'язів, що дуже важливо, адже без фізичних навантажень неможливо бути здоровим.

На сьогодні самокати використовують не лише для прогулянок на свіжому повітрі, але і для зайняття спортом і навіть виконання різних трюків і стрибків. Зверніть увагу, що цей вид транспорту досить популярний серед різних вікових категорій. А щоб катання приносило задоволення головне, його правильно вибрати і придбати якісну модель.

Якщо з віком у нього немає обмежень, то вагові є

Доросла найякісніша модель може витримати максимальне навантаження сто кілограм. Що стосується того, з якого віку можна починати привчати дитину до самоката, то рекомендують починати не раніше двох років. Але при цьому, треба вибирати модель з чотирма колесами з якісної пластмаси і не забувати про купівлю спеціальних засобів захисту. Відмічаючи останній критерій, можна сказати, що сюди входить:
  • шлем;
  • наколінники;
  • налокітники.
Навіть якщо маленька дитина впаде, він буде повністю захищений, та і впасти буде безпечне через маленьке зростання дитини. Звідси слідує виведення, що найкращим варіантом привчати дитину до їзди на самокаті краще в ранньому віці.

Пам'ятайте, що саме самокат систематизує координацію, зміцнює абсолютно усі групи м'язів, є ідеальним регулювальником для опорно-рухового апарату.

Схожі матеріали:
👁 456
Категорія: Прес-реліз
Теги: самокат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ