Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.10.2014

Вибори на Полтавщині охоронятимуть 3 тисячі міліціонерів


У день виборів міліція Полтавщини забезпечить охорону порядку належним чином, – Іван Корсун


Вибори на Полтавщині охоронятимуть 3 тисячі міліціонерів

Під час позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня  жителі Полтавщини можуть сміливо йти на виборчі дільниці та голосувати. Міліція області належним чином забезпечить охорону громадського порядку.

Про це заявив під час прес-конференції  начальник УМВС у Полтавській області Іван Корсун.

“Нашим виборцям чітко можна йти на дільниці та голосувати, а міліція Полтавщини забезпечить охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху. Я запевняю всіх, що міліція Полтавщини виконає свій службовий обов’язок”, – сказав Корсун.

За його словами, у день виборів на території області громадський порядок охоронятимуть майже 3 тисячі працівників міліції. Також створили достатній додатковий резерв, враховуючи той факт, що близько 300 міліціонерів відряджені до Донецької та Луганської областей для участі в АТО. Крім цього до охорони порядку залучать тисячу членів громадських формувань. Наразі на кожній виборчій дільниці вже працюють по два правоохоронці. На виборах працюватимуть 34 міжнародних спостерігачі: 8 довгостокових та 26 короткострокових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Полтаві за законом про люстрацію звільнили директора Департаменту економічного розвитку Олену Адамович

Цьогоріч при УМВС створили спеціальний штаб до якого залучили всіх працівників силових структур:СБУ, ДСНС, Прокуратури та інші.

Івпан Корсун звернувся з проханням до полтавців проявляти пильність та оперативно повідомляти міліцію про всі факти правопорушень. Нагадав також, про  внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян.

Наразі в області вже зафіксували більше 50  фактів порушення виборчого процесу.

«На території області уже зафіксовано більше 50 фактів порушення у сфері виборчого процесу. З числа зареєстрованих 7 матеріалів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, 11 – списано до справи та більше 30 матеріалів перебувають на розгляді слідчих органів області», – говорить Іван Корсун.

Також він висловив сподівання щодо тісної співпраці громадян з правоохоронними органами. Оскільки переконаний, що лише разом, перебуваючи у тісній взаємодії, можна уникнути порушень виборчих процедур.

Усіх, хто помітив відхилення від норм законів закликав телефонувати за номером 102.

 



Схожі матеріали:
👁 740
Категорія: Актуально
Теги: міліція, Іван Корсун, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ