Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.12.2016

Віце-прем’єр-міністр України розповів, чому населення платить за газ вдвічі більше, ніж було раніше


Різницю доплачували з бюджету, який формується завдяки плати громадянами податків


Віце-прем’єр-міністр України розповів, чому населення платить за газ вдвічі більше, ніж було ранішеХоча ціни на газ у всьому світі підвищувалися, та для українців ціни на блакитне паливо не підвищували – різницю доплачувала держава.

9 грудня, у ефірі одного з українських каналів Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко розказав про ситуацію щодо ціни на газ, яка складалася упродовж всього періоду незалежності України.

Міністр зазначив, що протягом останніх 25 років ціни на газ у всьому світі підвищувалися. В той час, коли для населення тарифи на газ не зростали, держава завжди платила постачальникам блакитного палива ринкову ціну. Різницю доплачували з бюджету, який формується завдяки плати громадянами податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині створили “гарячу лінію”, на яку можна повідомляти про незаконний обіг наркотиків

Таким чином, держава вилучала відсутню суму фактично у пенсіонерів та бюджетників:

«Держава, утримуючи низькі тарифи на газ, доплачувала за рахунок пенсіонерів та бюджетників за все спожите паливо», - сказав Розенко.

Схожі матеріали:
👁 864
Категорія: Прес-реліз
Теги: газ, Павло Розенко, ціна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ