Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.03.2016

Від початку року на пожежах в Україні загинуло 11 дітей


Тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях


Від початку року на пожежах в Україні загинуло 11 дітейЩороку в Україні виникає тисячі пожеж, на яких гинуть сотні людей, у тому числі дітей. Так, від початку 2016 року на пожежах загинуло вже 11 дітей. Впродовж минулого року в Україні внаслідок пожеж загинуло 66 дітей.

Зокрема, 24 лютого, під час ліквідації пожежі у приватному житловому будинку в селі Млинок Зарічненського району Рівненської області рятувальники виявили тіла трьох дітей (2011, 2013, 2015 рр.н).

25 лютого, в ході ліквідації пожежі у квартирі в місті Комсомольськ Полтавської області вогнеборці виявили у одній із кімнат та врятували двох малолітніх дітей: 6-ти та 4-х років, яких направлено до реанімаційного відділення міської лікарні з попереднім діагнозом “отруєння продуктами горіння”.

26 лютого, під час ліквідації пожежі на другому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку в м. Кам’янець-Подільський (Хмельницька область) вогнеборці врятували двох неповнолітніх дітей, які проживали поверхами вище та не змогли самостійно залишити власні домівки через сильне задимлення сходової клітини.

Зазвичай більшість трагічних випадків виникає саме тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих. Саме тому рятувальники ДСНС України звертаються до батьків з проханням дбати про безпеку своїх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан правопорядку за дві доби ( з 01 по 03 березня 2016 року)

Тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідайте їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь! Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, тощо. Знайдіть декілька хвилин на розмову з дітьми про елементарні правила безпеки під час перебування вдома. Обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”.

Пам`ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

 








 
Управління ДСНС України у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 784
Категорія: Актуально
Теги: діти, пожежа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ