Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2016

Відбулася чергова 4 сесія Гребінківської міської ради


Депутати прийняли програму розвитку та популяризації настільного тенісу в місті на 2016 рік


Депутата розглянули та прийняли рішення з таких питань:
• про внесення змін до регламенту роботи Гребінківської міської ради сьомого скликання,

• про результати діяльності Гребінківського відділу Національної поліції за поточний період 2016 року,

• про спільну Програму по покращенню медичного забезпечення населення міста та району на 2016-2018 роки,

• про затвердження програми сприяння переобладнанню багатоквартирних будинків на альтернативні види опалення,

• про Договір про співпрацю територіальних громад в частині делегування виконання завдань (у сфері ведення Реєстру територіальних громад) та затвердження Стандарту надання послуги з реєстрації місця проживання громадян,

• про внесення змін до структури та штатного розпису міської ради та її виконавчих органів,

• про затвердження розпоряджень міського голови в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету міста на 2016 рік,

• про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги,

• про внесення змін до міських програм та кошторису витрат,

• про затвердження міської Програми розвитку та популяризації настільного тенісу в м. Гребінка на 2016 рік,

• про внесення змін до штатного розпису КЗ "Спортивний комплекс м. Гребінка”,

• про затвердження програми підтримки комунального підприємства “Центр надання послуг та консультацій” на 2016 рік,

• про внесення змін до бюджету міста, про розгляд звернень фомадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин, різне.
Попередньо всі питання розглядалися на спільному засіданні постійних комісій та міськвиконкому, деякі викликали жваву дискусію. Але остаточне рішення приймали депутати на сесії. До речі, на цій сесії депутати голосували по-новому - відкритим поіменним голосуванням. На офіційному веб-сайті ради розміщені всі результати поіменних голосувань, відповідно до чинного законодавства.

Створення умов для занять населення фізичною культурою і спортом покладається на місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Останнім часом в місті спостерігається зацікавленість дітей і дорослих настільним тенісом. В приміщенні спорткомплексу облаштований ігровий зал та встановлені тенісні столи. Проводяться турніри, переможці беруть участь в обласних змаганнях та мають гарні здобутки, газета теж повідомляла про успіхи юних спортсменів.

Тож депутати прийняли програму розвитку та популяризації настільного тенісу в місті на 2016 рік, виділили на це 30 тис. грн., та за рахунок коштів Програми буде працювати інструктор з фізкультури і спорту (з настільного тенісу).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто, крім нас самих, не наведе лад у нашому місті

Під час розгляду програми сприяння переобладнанню багатоквартирних будинків на альтернативні види опалення перед депутатами виступив начальник локомотивного депо Ю. А. Кононенко, який повідомив, що локомотивним депо за кошти Південної залізниці побудовано модульну котельню, яка опалює будинки на Деповському селищі.

Будинок по вулиці Локомотивній, 4 облаштовується електричним опаленням, роботи ведуть залізничники. Виконано робіт на 150 тис. грн. Залишилося під’єднати будинок до комунікацій. Але в цьому році поки що коштів з Південної залізниці не надійшло. Тож депутати прийняли відповідну програму і виділили на ці роботи 16 тис. 950 грн.

Розглянули депутати і земельні питання. Землевпорядник І. П. Приліпко наголосив присутнім, щоб повідомили гребінківцям, щогороди у тих пенсіонерів, хто їх отримував раніше, ніхто не забиратиме, у 2016 році вони залишаються на тих же місцях. Плату встановлено таку: Березівська сільська рада - 10 грн. за сотку, Короваївська сільська рада -10 грн. за сотку.

У різному зі своїми пропозиціями виступили депутати К. В. Сотніченко, С. Г. Карпець. В. Г. Солодкий. Пропозиції депутатів будуть вивчені і розглянуті відповідно до чинного законодавства. Провів сесію голова міської ради В. І. Колісніченко.

Схожі матеріали:
👁 1124
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: настільний теніс, сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ