Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.12.2016

Відбулася чергова сесія Гребінківської міської ради (29.11. 2016 р.)


Депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку міста на 2016 рік


У вівторок, 29 листопада, відбулася чергова дев’ята сесія Гребінківської міської ради. Головував на засіданні міський голова Віталій Колісніченко.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати міської ради, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Запорожець, заступник міського голови Володимир Зінченко, начальники відділів міської ради, представник Гребінківського відділу поліції Анатолій Грушовий, працівники виконавчого комітету міської ради, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання міський голова привітав депутатів з Днем місцевого самоврядування, який щорічно відзначається в Україні 7 грудня, побажав наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів і сподівань.

У ході пленарного засідання було розглянуто всі питання порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях міської ради.

Традиційно депутати заслухали інформацію про виконання бюджету міста за 10 місяців та внесли зміни до  бюджету міста  на 2016 рік, затвердили проект рішення міської ради «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб у м. Гребінка на 2017 рік», затвердили розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період.

Депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку міста на 2016 рік, виділивши кошти 25000 грн. на придбання новорічних дитячих подарунків для дітей учасників АТО, дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади; 207000 грн. на придбання інвентарю, приладів, матеріалів для закладів освіти, охорони здоров’я, культури.

Зміни внесли і до міської Програми покращення благоустрою м. Гребінка на 2016 рік,   Програми соціального захисту окремих категорій населення міста на 2016 рік; Програми сприяння організації цивільного захисту населення, пожежної безпеки та охорони громадського порядку у м. Гребінка на 2016 рік.  

Затвердили нові міські програми, зокрема  «Програму зовнішнього освітлення м. Гребінки на 2017-2020 роки», «Програму профілактики злочинності та правопорушень на території  м. Гребінка на 2016 – 2020 роки»
Секретар міської ради Людмила Цапенко  інформувала присутніх  щодо ходу  об’єднання територіальних громад  в Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду з центром у місті Гребінка.

Відмітила, що наступний рік має стати вирішальним у процесі об’єднання територіальних громад. Затягувати з формуванням спроможного базового рівня місцевого самоврядування не слід, бо без цього неможливо проводити ефективні зміни у освіті, медицині, соціальній, культурній та інших сферах життя людей.

На засіданні депутатами було розглянуто та прийнято ряд рішень щодо земельних питань. Так, депутати вирішили питання   про встановлення пільг по сплаті земельного податку на 2017 рік,  також прийняли рішення про надання дозволу громадянам та юридичним особам на виготовлення документації із землеустрою,  передачу земельних ділянок у власність.

В різному депутати піднімали питання щодо ремонту проїзної частини та тротуару по вулиці Магістральна; відводу дощових та талих вод з мосту по провулку Пирятинському.

Всі питання порядку денного викликали бурхливі обговорення, проте всі рішення були прийняті.

Схожі матеріали:
👁 1360
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, Гребінка, депутати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ