Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.12.2018

Відбулася двадцять п’ята сесія Гребінківської районної ради сьомого скликання


Відбулася двадцять п’ята сесія Гребінківської районної ради сьомого скликання


Відбулася двадцять п’ята сесія Гребінківської районної ради сьомого скликання22 грудня 2018 року в залі засідань відбулася двадцять п'ята сесія Гребінківської районної ради сьомого скликання.

Провів сесію голова районної ради В.М. Зінченко. Серед присутніх на сесії були голова райдержадміністрації В.В.Роспопов, керівник апарату райдержадміністрації Р.О.Мірошник, заступник голови райдержадміністрації О.В.Князєв, керівники структурних та територіальних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови району, місцеві засоби масової інформації.

В ході засідання були розглянуті питання:
 
Про звіт голови районної ради Зінченка В.М. про роботу районної ради за період з листопада 2017 року по листопад 2018 року.

Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Гребінківської районної ради.

Про план роботи районної ради на 2019 рік.

Про передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Гребінківський центр первинної медико-санітарної допомоги Гребінківської районної ради Полтавської області» на баланс Гребінківської центральної районної лікарні.

Про затвердження фінансового плану на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Гребінківський центр первинної медико-санітарної допомоги Гребінківської районної ради Полтавської області».

Про виконання районної програми збереженості документів Національного архівного фонду за 2018  та затвердження районної програми збереженості документів Національного архівного фонду на 2019 рік.

Про організацію харчування дітей та розмір батьківської плати за харчування в закладах дошкільної освіти району у 2019 році.

Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої  освіти району у 2019 році.

Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації.

Про районний бюджет на 2019 рік.

Про затвердження Положення про резервний фонд районного бюджету на 2019 рік.

 

Двадцять п’ята сесія Гребінківської районної ради

 

Двадцять п’ята сесія Гребінківської районної ради

 

Двадцять п’ята сесія Гребінківської районної ради

 

Двадцять п’ята сесія Гребінківської районної ради



Схожі матеріали:
👁 946
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: сесія, питання, Гребінківщина, Звіт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ