Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.09.2016

Відбулось спільне засідання виконавчого комітету і депутатських комісій


5 вересня 2016 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради


5 вересня 2016 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та комісій з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном,  з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі , транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування.

Розглянуто ряд питань, які 6 вересня 2016 року будуть винесені на розгляд 7-ої сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. :

1. Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету міста.

2. Про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2016 рік та відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців,  які проходять службу в зоні АТО та членів сімей на 2016 рік.

3. Про виконання бюджету міста за 8 місяців 2016 року.

4. Про внесення змін до міських програм та кошторису витрат.

5. Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад.

6. Про проект «Нове життя – старенькому парку (благоустрій паркової зони по вул. Парковій у м. Гребінка Полтавської області)»

7. Про внесення змін до бюджету міста на 2016 рік.

8. Про внесення змін до рішення 2 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 22.01.2016 «Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів» (із змінами).

9. Про передачу бюджетних трансфертів Гребінківському районному бюджету у 2017 році.

10. Про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин.

11. Про дотримання вимог Закону України «Про публічні закупівлі».

12. Про передачу з балансу комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» житлового будинку №6 по вулиці Полтавській в м. Гребінка на баланс ОСББ «Добробут-1».

13. Про передачу з балансу комунального підприємства « Гребінківський комбінат комунальних підприємств» житлового будинку №16 по вулиці Локомотивній в м. Гребінка на баланс ОСББ «Затишок на Локомотивній,16».

14. Про передачу з балансу комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» житлового будинку №61-а  по вулиці Пушкіна  в м. Гребінка на баланс ОСББ «Пушкіна, 61-а».

Одним з основних питань члени виконкому міської ради розглянули питання «Про передачу теплових лічильників на баланс комунального підприємства « Гребінківський комбінат комунальних підприємств» . Розглянуто не менш важливі питання «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на поточний ремонт дороги в м. Гребінка», «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на поточний ремонт приміщення Гребінківської міської ради».

Крім того, члени виконкому розглянули питання « Про надання дозволу Басенко Н.М. на приватизацію квартири», «Про надання дозволу Конюшенку Г.Т. на газифікацію літньої кухні»,«Про надання дозволу Конюшенку Г.Т.  на переобладнання сараю під літню кухню», «Про надання дозволу мотоклубу LINCOLN MC на проведення культурно-масового заходу».

Схожі матеріали:
👁 860
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ