Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.10.2018

Відбулось засідання виконавчого комітету (9 жовтня 2018 року)


09 жовтня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету


Відбулось засідання виконавчого комітету (9 жовтня 2018 року)Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення індивідуального теплового пункту у Гребінківській гімназії та опорному закладі Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4; щодо заміни віконних і дверних блоків у приміщеннях Гребінківської гімназії, у приміщенні Гребінківського Центру дитячої та юнацької творчості, у приміщенні Гребінківської Станції юних техніків з метою економного використання теплової енергії у освітніх закладах, покращення якості надання послуг теплопостачання.

Розглянуто питання про надання дозволу на попередню оплату за екскаватор, закупівля якого здійснюється після проведення відкритих торгів.

Члени виконкому розглянули питання:
 
про взяття Задорожного О.Є. на соціальний квартирний облік;

про затвердження заходів щодо відзначення Дня захисника України;

про надання дозволу на дарування;

про внесення змін до меж виборчих дільниць, утворених на постійній основі;

про надання дозволу на будівництво магазину за адресою: м.Гребінка, вул. Свободи, 89;

про надання дозволу співвласникам багатоквартирного будинку № 19 по провул. Спортивний в м. Гребінка на виготовлення проектно-кошторисної документації;

про реєстрацію Колективного договору, укладеного  між адміністрацією та профспілковим комітетом Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи на 2018-2020 роки; про переоформлення особового рахунку.

В різному, керуюча справами виконкому Лисогор В.М. ознайомила членів виконкому з інформацією, яка надійшла від Лубенської місцевої прокуратури про стан злочинності та правопорядку по Гребінківському району за період 8 місяців 2018 року і запропонувала взяти інформацію до відома.

Схожі матеріали:
👁 628
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Засідання виконавчого комітету, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ