Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.06.2016

Відбулося чергове засідання Громадської ради при Гребінківській РДА


До участі в даному засідання зареєструвалось 10 членів Громадської ради


Відбулося чергове засідання Громадської ради при Гребінківській РДА29 червня 2016 року в актовому залі райдержадміністрації відбулось чергове засідання Громадської ради при Гребінківській райдержадміністрації.

До участі в даному засідання зареєструвалось 10 членів Громадської ради, а також були присутні  голова райдержадміністрації В. Роспопов, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації – В. Зінченко, місцеві засоби масової інформації.

Було розглянуто наступні питання:
1. Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2016 року.

2. Про можливості створення опорних школ у районі.

3. Про роботу із суб’єктами пробації на території району.
Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації - Зінченко В. розповіла про завершення функціонування пришкільних таборів на території району та акцентувала увагу на можливості здійснення літнього відпочинку через мережу таборів області.

Також роз’яснила основні засади положення про освітній округ, зокрема про опорні школи.



 

Про роботу із суб’єктами пробації, яка проводиться на території району розповіла Туманевич Л., фахівець з питань роботи із суб’єктами пробації Гребінківського РВ КВІ УДПтСУ в Полтавській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семінар-нарада з питання розробки та впровадження Програми розвитку агропромислового комплексу на Гребінківщині

Також присутні заслухали усне звернення громадянина Тютюнника Р., за результатами обговорення якого було вирішено рекомендувати голові райдержадміністрації прийняти відповідні рішення.


 

 

По завершенню засідання, членами Громадської ради прийнято рішення, а саме: по 1,2 питаннях взяти до уваги подану інформацію та поширити її серед громадськості району, по 3 питанню - сприяти громадським організаціям та окремим громадянам в роботі із суб’єктами апробації, а саме розглянути можливості створення робочих місць.


 
Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1232
Категорія: Лубенська РДА
Теги: Гребінка, Гриомадська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ