Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.12.2016

Відбулося спільне засідання виконкому та депутатських комісій міської ради


На придбання камер відеоспостереження із бюджету міської об’єднаної громади планується виділити 193 тисяч гривень


28 листопада відбулося спільне засідання постійних комісій Гребінківської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування; з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном та виконавчого комітету міської ради.

На засіданні розглянули проекти рішень по 16 питаннях, включених у порядок денний 9 сесії. Обговорювалися питання щодо внесення змін та доповнень до міських програм, про надходження та використання коштів загального та спеціального фондів міського бюджету за 10 місяців 2016 року, внесення змін до бюджету міста на 2016 рік, затвердження проекту рішення міської ради «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб у м. Гребінка на 2017 рік», 24 проекти рішень по питаннях, з якими звернулися громадяни та юридичні особи –  користувачі земельних ділянок, зокрема щодо надання дозволів на розробку та затвердження техдокументації із землеустрою, проект рішення про встановлення пільг по сплаті земельного податку на 2017 рік.

Рекомендовано затвердити нові міські програми, зокрема  «Програма зовнішнього освітлення м. Гребінки на 2017-2020 роки», «Програма профілактики злочинності та правопорушень на території м. Гребінка на 2016 – 2020 роки».

Для того, щоб Гребенківське управління поліції оперативніше реагувало на випадки правопорушень, міська рада планує встановити  камери відеоспостереження у найбільш людних місцях.

На їх придбання із бюджету міської об’єднаної громади планується виділити 193 тисяч гривень.

Ще планується виділити 207 тисяч гривен для фінансування закладів освіти, охорони здоров’я та культури.
Також внесено зміни до міської програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення та Програми цивільного захисту населення.

Заслухано інформацію про стан виконання рішення 8 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 13.10.2016 року «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад».

Депутати в постійних комісіях та члени виконкому схвалили рішення і по особистих питаннях громадян, як-то розгляд заяв з питань архітектури та містобудування і по питаннях життєзабезпечення та благоустрою міста.


Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 923
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: будівництво, бюджет, житлово-комунальне господарство, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ