Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.11.2016

Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дітей


Були розглянуті питання встановлення режиму спілкування з дитиною, дозволу на відрахування з навчального закладу...


Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дітей01 листопада проведено засідання Комісії з питань захисту прав дітей. У роботі комісії взяли участь заступник голови райдержадміністрації - С.В.Запорожець, секретар міської ради –Л.В.Цапенко, директор центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді – В.В. Даценко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації – С.М.Цимбал, завідувач сектору з питань опіки, піклування, усиновлення та інших форм сімейного влаштування служби у справах дітей райдержадміністрації – І.П. Макогон, завідувач юридичного сектору райдержадміністрації – А.В.Децик.

Були розглянуті питання встановлення режиму спілкування з дитиною, дозволу на відрахування з навчального закладу, відвідування навчального закладу, зняття з соціального супроводу сімей СЖО.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.
 




 
Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1002
Категорія: Лубенська РДА
Теги: захист прав дітей, засідання, комісія, навчальний заклад




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ