Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.10.2017

Виділили кошти на вибори 29 жовтня


Виділили кошти на вибори 29 жовтня


Виділили кошти на вибори 29 жовтня25 вересня відбулася 20-а позачергова сесія Гребінківської міської ради 7 скликання.

До порядку денного було внесено три питання: про внесення змін до бюджету м. Гребінка на 2017 рік (в зв'язку з надходженням субвенції з державного бюджету на підготовку і проведення перших виборів депутатів міської об’єднаної територіальної громади і відповідно міського голови та виготовлення органами Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення цих виборів), про скасування рішення виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 14.07.2017 року №191, різне.

На вибори до об'єднаної територіальної громади надійшла субвенція у сумі 345 тисяч гривень. Депутати затвердили відповідні рішення.

У різному про стан із захворюванням на вірусний гепатит у місті та районі депутатів поінформувала лікар-епідеміолог, завідувач Гребінківського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛДДУ "Полтавський ОЛЦ МОЗ України" О. І. Шовкопляс.

Депутат С. П. Карпович запропонував, щоб на заходах до Дня міста звучала пісня Бориса Сумцова ‘Пісня про Гребінку', що стала переможцем конкурсу до 100-річчя з дня народження міста Гребінка.

На цьому сесія закінчила свою роботу. Провів сесію міський голова В. І. Колісніченко.

Схожі матеріали:
👁 903
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: вибори




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ