Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.10.2014

Відучора тарифи на опалення зрозли в рази


Раніше оплату за тепло було розбито рівномірно по місяцю протягом всього року


Відучора тарифи на опалення зрозли в рази

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ), встановила тарифи на послуги централізованого опалення на середньому рівні в 10-11 грн за кв. м, а також його оплату виключно в опалювальний сезон.

 Відповідне рішення комісія ухвалила 17 жовтня. «Комісія розуміє, що це достатньо серйозне питання, можливо навіть проблема, оскільки в середньому вартість тепла з розрахунку на 1 кв. м становить 10-11 грн/кв. м, тобто для середньої двокімнатної «хрущовки» тариф становитиме 500 грн на місяць», - йдеться в повідомленні комісії з посиланням на слова голови НКРЕКУ Володимира Демчишина.

 На його думку, такий рівень тарифів необхідний для компенсації витрат підприємств теплокомуненерго в умовах відсутності державних дотацій. Раніше оплату за тепло було розбито рівномірно по місяцю протягом всього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єр-міністр відвідав два підприємства на Полтавщині та поспілкувався із громадськістю

«У цій версії тарифів розрахунок проводився на шість місяців (на період опалювального сезону). Тобто, лише за рахунок зміни методології, тарифи зросли в два рази», - зазначається в повідомленні комісії. Як раніше повідомляв УНІАН, влітку ліквідована президентом України Нацкомпослуг підвищила тарифи на опалення для киян до 9,22 грн за кв. м із 2,91-3,1 грн за кв. м.



Схожі матеріали:
👁 1161
Категорія: Актуально
Теги: оплата, тепло, централізоване опалення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ