Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2020

Вигідні пропозиції від офіційного дилера KIA


Купити в Києві автомобіль марки КІА простіше простого


Звертаючись в Автосалон "КІА на Петрівці" kia.net.ua,  Ви даруєте собі можливість придбати нове авто на напрочуд вигідних умовах. Купуючи тут автомобіль "КІА", Ви оціните:

Вражаючий вибір

У автосалоні виставлені усі розроблені для українського ринку комплектації останніх моделей південнокорейської автомарки. Крім того, на більшість представлених до продажу "КІА" можна встановити додаткове устаткування - це дозволить Вам надати своєму автомобілю індивідуальний характер.


Вигідні пропозиції від офіційного дилера KIA
 

Ціна, рекомендована автовиробником

Ставши клієнтом автосалону , Ви зможете купити "КІА" за офіційною ціною, встановленою автовиробником. В період дії акцій і спецпропозицій можна придбати автомобілі з відчутною знижкою або отримати в подарунок корисну послугу, наприклад, безкоштовне ТО.

Комплексне обслуговування

Вдала покупка автомобіля - це не просто придбання за приємною ціною, а і послуги, які Ви отримуєте в автосалоні. У "КІА на Петрівці" Вас чекає комплексне обслуговування: від консультації до оформлення договору купівлі-продажу і страховки. За бажання Ви можете купити "КІА Соренто", "Ріо", "Мохаве" або іншу модель в кредит або лізинг.

Гарантійний ремонт і сервіс

Вирішивши купити автомобіль в автосалоні, Ви проявляєте турботу про його ідеальний технічний стан. Як офіційний дилер КІА РІІО, Оптима і інших південнокорейських моделей, салон надає послуги гарантійного і післягарантійного ремонту, а також сервісу відповідно до встановленого автовиробника регламентом.Салон "КІА на Петрівці" здійснює не тільки продаж автомобілів КІА в Києві, а й проводить гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування.

Щоб отримати додаткову інформацію про моделі, умови продажу, діючі акції або регламент автосервісу або купити КІА в Києві на Петрівці, зв'яжіться з компанією "КІА на Петрівці" зручним Вам способом.

KIA Rio: седан в ритмі твого міста

KIA Rio звик бути кращим у всьому, і минула рестайлінг версія 2019 модельного року - яскраве тому підтвердження. Цей автомобіль повною мірою відповідає запитам сучасної людини, прогресивної, чиє життя насичене різнобічними інтересами, хто прагне до свіжих вражень і не звик упускати перспективні можливості. Момент настав: зараз можна купити КІА Рио 4-го покоління з максимальною вигодою!

Красивий, з якого боку не подивися

Новий седан KIA Rio любить похвалу - і заслужено. Отримавши в спадок дизайнерський вигляд, доповнений оригінальними елементами, модель виділяється в загальному потоці автомобілів. Приготуйтеся бути в центрі уваги.

Динамічна вдача новинки видає буквально кожна деталь зовнішності. Обтічний силует кузова Кіа Ріо, в якому плавні лінії з нарочитою недбалістю приховують мускулатуру атлета, обіцяє чудову аеродинаміку. Фірмові грати радіатора Tiger Nose, повністю оновлена геометрія оптики з підсвічуванням поворотів, по-спортивному виразні легкосплавні диски 16"... немов хтось вгадав вашу пристрасть до поїздок "з вітерцем" і утілив її в металі і пластиці.

Схожі матеріали:
👁 471
Категорія: Прес-реліз
Теги: купити Кіа в Києві, Петрівка, Київ, Kia Rio, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ