Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.10.2021

Вигідні способи вкладення грошей в нерухомість


Головним фактором купівлі квартири в новобудові є раннє вкладання коштів


До сих пір залишається вигідним вкладати гроші в нерухомість. У цьому сегменті відзначається постійне зростання цін. Інвестору не доводиться переживати про те, що він залишиться без доходу. Для отримання прибутку існують різні способи.

Подобова здача квартири

При цьому способі можна отримати більший дохід, ніж здача квартири якомусь орендареві на тривалий термін. Мінус полягає в тому, що мешканці при такому способі, як правило, не переймаються збереженням майна. Вони абсолютно не зацікавлені в тому, щоб підтримувати з орендодавцем якісь теплі відносини. Такі квартири недоцільно обставляти дорогими меблями. Не варто в них також проводити дорогий ремонт. Зазвичай обмежуються обклеюванням шпалер і настиланням міцного лінолеуму. Правда, після того, як мешканці з'їдуть, потрібно наведення хоча б мінімального порядку.

Купівля та продаж квартири в новобудові

Головним фактором є раннє вкладання коштів. Чим раніше це зробити, тим більше прибутку можна отримати. Ціни на квартири в новому будинку змінюються в міру ступеня готовності. Якщо наприклад, сьогодні купити квартиру на Гмирі від «Ковальської», то до моменту здачі будинку ціна істотно зросте. Найбільш вигідно квартиру купувати на самому початку будівництва.

квартири в новобудові
 

Додатковий вплив на вартість квартири надає перспективна забудова і плановане будівництво соціальних об'єктів. Це веде до додаткового подорожчання нерухомості.

Зручність, комфорт, надійність

Вибираючи нерухомість в Києві, обов'язково зверніть увагу на об'єкти «Ковальської». Тут все робиться для того, щоб Ви в'їхали в квартиру Вашої мрії.

Квартири мають:
  • великі кухні,
  • високі стелі,
  • збільшені вікна,
  • панорамне скління лоджій.
Нові будинки на Гмирі, мабуть, можна віднести до нового покоління житла в сучасному світі: будинки з ліфтами, індивідуальним опаленням і популярними в даний час «розумними плануваннями» квартир (smart-плануваннями) визначають новий стиль життя, стиль життя сучасного городянина.

Переробка великого офісу в кілька невеликих офісних приміщень

Мова не йде про якесь серйозне перепланування. Досить просто встановити перегородки, які розділять велике приміщення на кілька кімнат. Сантехніка в таких приміщеннях вже, як правило, встановлена.

Перед покупкою звертають увагу на ціни і те, як розташована будівля. Необхідно з'ясувати, в якому районі є найбільший попит. В основному орендарі потребують міні-офісии в центрі міста. Потрібно всебічно вивчення ринку в цілому по місту.

Купівля заміського будинку і здача його в оренду

Основний попит на таку нерухомість буває під час новорічних свят. Для відпочинку надають велику кількість днів. У цей час можна вибратися за місто і непогано відпочити.

Прибутковість при цьому способі носить нерівномірний характер. У свята вона зростає, а в будні падає. Хоча мінімальний попит є завжди. Всі потребують відпочинку. Краще доглянути такий котедж, у якого поруч є річка або озеро.

Придбання нерухомості за кордоном

Спочатку це представляється, як неймовірно складне завдання. Ціни за кордоном набагато вище, ніж в Україні, та й орендарів знайти складніше. Але якщо розібратися, то прибутковість від даного способу буде вище. Головною умовою є правильний вибір регіону.

Орендарів можна легко знайти навіть серед співвітчизників. Деякі, наприклад, їдуть зимувати в Тайланд. Щорічно число таких туристів збільшується. Можна й самому відправитися всією сім'єю за кордон у власну квартиру. Тоді за готель платити не доведеться.

Що стосується цін, то проживання в Таїланді у моря обходиться дешевше, ніж в Одесі. На острові Пхукет забудовники досить охоче продають квартири покупцям з України.

Складність полягає в тому, що доведеться особисто відправитися в іншу країну. Має бути підібрати нерухомість і поспілкуватися з забудовником. Але результат вартий того. Проблема поїздки у відпустку буде вирішена.

Неважко бачити, що сьогодні для вкладення грошей в нерухомість є багато способів. Кожен з них здатний інвестору принести певний дохід. Вибір того чи іншого способу залежить від уподобань і стану бюджету.

Схожі матеріали:
👁 320
Категорія: Прес-реліз
Теги: квартири в новобудові, квартира, купити квартиру




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ