Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.04.2019

Виготовлення вертикальних і горизонтальних резервуарів


Фахівці здатні створити самі різні металеві конструкції самих різних видів


Компанія "ЦРС" займається виготовленням ємнісного устаткування для промислових об'єктів, причому самих різних видів. Центррезервуарсервіс https://rezervuary.com/ має власний виробничий комплекс, що дозволяє виконувати спектр робіт з урахуванням технологічних стандартів. Відмітною особливістю ємнісного устаткування, що виготовляється, являється гідне поєднання ціни і якості продукції.


Виготовлення вертикальних і горизонтальних резервуарів


Фахівці здатні створити самі різні металеві конструкції самих різних видів. Приміром, дуже затребувані типові резервуари. Така продукція створюється згідно з типовими проектами. Нестандартні конструкції застосовуються в різних промислових галузях, вони створюються згідно ТЗ клієнта. В процесі виготовлення застосовуються різні типи сталі.

Асортимент ємнісного устаткування

Виготовлення і монтаж резервуарів для зберігання:
  • аміачної води,
  • рідкі добрива,
  • нафтопродуктів;
  • технічних спиртів
  • цукрових сиропів
  • рідких добрив
  • та інші промислові рідини
Виготовлення ємнісного устаткування для зберігання газів і рідин, у тому числі небезпечних і токсичних речовин, що вимагають використання технологічних рішень місткостей, із підвищенною міцністю.

У компанії "ЦРС" можна замовити ємнісне устаткування одностінного і двостінного типу, резервуари розділені на сегменти або цілісні порожнини, горизонтального, вертикального розміщення, різного об'єму, за технічним завданням замовника.

Резервуари з металу можуть мати опори, іноді без них. Кріплення до фундаменту можливе завдяки анкерному з'єднанню конструкцій з металу. Рівень рідини в резервуарі можна контролювати завдяки метрштоку. За бажання можна встановити автоматичні рівнеміри.

Виробник резервуарів контролює якість зварних швів. Вони мають бути герметичними, а також дуже міцними. Важливою умовою є ультразвуковий контроль, проведення механічних випробувань.

Технологічний процес

Підготовка та обробка листових деталей. За допомогою листоправильної машини здійснюється правка листів.

Обробка поперечних, подовжніх ребер. Для цього використовується кромкофрезерний верстат.

На 2-у етапі виготовлення резервуарів, фахівці займаються зварюванням, а також рулоніруванням полотнищ. Перемотування відбувається за допомогою кантовочного барабана. Нижній ярус використовується для зварювання вторинного шва. Варто звернути увагу на неруйнівний контроль зварних швів.

Полотнища згортаються на особливий каркас. Для розрізання деталей даху використовуються стрічкові пили, а також прес-ножиці.

Схожі матеріали:
👁 802
Категорія: Прес-реліз
Теги: виготовлення резервуарів, металеві конструкції, резервуари, виробник резервуарних конструкцій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ