Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.04.2020

Вийшов черговий, березневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»


Гарячі теми випуску: як працює система безоплатної правової допомоги в умовах карантину в Україні і на Полтавщині зокрема


Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У випуску – огляд найважливіших новин системи БПД Полтавщини  упродовж березня 2020 року.

Гарячі теми випуску: як працює система безоплатної правової допомоги в умовах карантину в Україні і на Полтавщині зокрема; чи має компанія примушувати людину виходити на роботу у період карантину;  зміни у законодавстві, повязані з  протидією поширення короновірусу в Україні.  Ці та інші цікавинки Ви знайдете у черговому номері видання.

Березневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»
 

Серед постійних рубрик видання: земельні та громадські радники інформують. У рубриці думка спеціаліста інтерв’ю виконавчого директора Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Володимира Микійчука.

У рубриці “Людина права”  очільник   Диканського бюро правової допомоги  Олександр Олійник консультує про те, чи мають право невакциновані діти відвідувати дитячий садочок.

Успішні практики від адвоката системи БПД Олександр Клименка або як  клієнта БПД виправдано.

До уваги читачів також рубрики приклади успішного захисту, зміни законодавства, сторінка регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!

Схожі матеріали:
👁 603
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: БПД, Правовий вісник, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ