Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.10.2014

Викрадену банківську картку працівники міліції повернули її власнику


27-річний хлопець «поцупив» банківську картку у свого знайомого із значною сумою грошей


Викрадену банківську картку працівники міліції повернули її власнику

Працівники карного розшуку Полтавського міського управління міліції оперативно розшукали крадія банківської картки та повернули її власнику.

Компанія молодих хлопців зібралися одного вечора відпочити та приємно провести час. Проте для когось такі зібрання це дозвілля, а для когось відповідальна «робота». Під час вечірки не обійшлося й без алкоголю, що дозволило одному із компанії використати ситуацію на свою користь.

27-річний хлопець «поцупив» банківську картку у свого знайомого із значною сумою грошей. Знімав кошти у різних банкоматах міста, сподіваючись, що таким чином його не знайдуть та він уникне відповідальності.

Потерпілий, одразу ж після виявлення зникнення картки, звернувся до міліції. Працівники карного розшуку Полтавського міського управління розпочали пошук зловмисника по «гарячих слідах». Особу зловмисника було встановлено на відео з камер відеоспостереження, коли той здійснював операції з карткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транспортні правоохоронці викрили жінку у незаконному зберіганні наркотиків

«Грошовим» зловмисником виявився 27-річний непрацюючий раніше засуджений мешканець міста Полтава, один із знайомих потерпілого, котрий того вечора був присутній на вечірці.

«Наразі крадія затримано, правоохоронцями з’ясовуються деталі та обставини злочину. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або громадських робіт від 80 до 240 годин, або арешту до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років», – зазначив начальник ПМУ УМВС України в Полтавській області Євген Чернега.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 877
Категорія: Актуально
Теги: банківська картка, гроші




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ