Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.03.2019

Виробництво бренд-скотча від компанії “Грей Пак”


Клейка стрічка (скотч) з логотипом


Компанія “Грей Пак” пропонує високоякісні пакувальні матеріали за вигідними цінами. У асортименті усі види сучасних пакувальних матеріалів, вживаних в торгівлі та промисловості. Співпрацюючи з компанією Grey Pack, ви зможете ефективно упакувати будь-який об'єкт, від харчових продуктів до меблів і техніки.

На сайті компанії https://greypack.com.ua/ua/ представлений великий вибір асортименту матеріалів для упаковки, якість яких практично неможливо переоцінити.


Виробництво бренд-скотча від компанії “Грей Пак”
 
  • Стрейч плівка
  • Клейка стрічка (скотч)
  • Стрічка ПП
  • Поліетилен
Серед найбільш популярний товарних груп можна виділити:

Пакувальна стрейч плівка

Представлений широкий вибір плівки для пакувальних машин і для ручної упаковки. Є як прозора, так і чорна стрейч плівка. Також має попит металізована плівка.

Скотч

Grey Pack пропонує різноманітні види скотчу, включаючи особливо міцний армований, двосторонній, малярний, а також класичний пакувальний скотч. Можливе виготовлення скотчу з логотипом вашої компанії або кольорового скотчу.

Клейка стрічка (скотч) з логотипом

Компанія “Грей Пак”, пропонує унікальний пакувальний товар - скотч з логотипом підприємства. Скотч з корпоративними знаками фірми не лише є хорошим скріплюючим матеріалом, але і підвищує впізнанність компанії серед потенційних клієнтів, покращує імідж.

Використовувати скотч з логотипом компанії досить практично. Його і в побуті можна використати, і для поліпшення репутації. Адже тара з товаром, упакована фірмовим скотчем доводить, що ця продукція є оригіналом, а не підробкою. А при нанесенні на скотч контактних даних створюється додатковий калан спілкування компанії з клієнтами.

Нанесення на скотч логотипу та інших розпізнавальних корпоративних знаків забезпечує оригінальність, міцність і надійність упаковування. Використання звичайного скотчу не викликає у потенційних клієнтів ніяких асоціацій, думок або почуттів. А незвичайний і стильний скотч з кольоровим логотипом обов'язково притягне увагу і запам'ятається. Адже імідж створюється з дрібниць. Бренд-скотч зробить будь-яке упакування таким, що запам'ятовується, виділяється на тлі конкурентів.

Також фірмовий скотч забезпечить безпеку упаковання, врятує її від несанкціонованого розкриття.

Компанія "Grey Pack" використовує спеціалізовану техніку і самі новітні технології по створенню якісного скотчу з нанесенням логотипу. Навіть якщо логотип підприємства складається з декількох кольорів, це не стане проблемою для "Grey Pack". Сам скотч може бути як прозорим, так і білим. При цьому компанія пропонує низьку вартість на пакувальний товар такого типу.

Схожі матеріали:
👁 685
Категорія: Прес-реліз
Теги: Стрейч плівка, пакувальні матеріали, скотч, Пакувальна плівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ