Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.02.2017

Вітаємо переможців!


На олімпіаду з хімії з різних куточків області приїхало 133 учні


Вітаємо переможців!Завершальним акордом проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад на Полтавщині стала обласна учнівська олімпіада з хімії.

Теоретичний та тестовий тури відбулись 18 лютого на базі Полтавського навчально-виховного комплексу (ЗНЗ-ДНЗ) №16, практичний тур – 19 лютого на кафедрі хімії та методики викладання хімії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

На олімпіаду з хімії з різних куточків області приїхало 133 учні. За рішенням журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії переможцями (І-ІІІ місце) стали 55 учнів, серед яких є два учні з нашого району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Регіональна науково-практична конференція "Х Менделєєвські читання"

Дипломи ІІІ ступеня здобули:

Язловецький Дмитро, учень 10 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 (учитель Шупрудько Людмила Сергіївна) та Неживий Богдан, учень 11 класу Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ст. (учитель Дяченко Ольга Степанівна).

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 970
Категорія: Шкільний екран
Теги: освіта, гребінчани, дипломи, Полтавщина, шкільний екран, хімія, олімпіада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ