Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2019

Воскова депіляція. Ефективність воскової депіляції


Воскова депіляція є одним з методів усунення небажаної рослинності на тілі із застосуванням косметичного воску


Воскова депіляція є одним з методів усунення небажаної рослинності на тілі із застосуванням косметичного воску. З таким способом видалення волосся люди знайомі вже багато років. У древні часи для епіляції застосовувався натуральний матеріал — бджолиний віск. Безумовно, у той час засіб був не настільки ефективним, як в наші дні. Сучасна косметологія використовує різні види воску, який призначений для проведення депіляції певної ділянки тіла.

Виходячи зі структури волосся,товщини шкіри а зоні обробки та особливості шкіри, в косметології використовується віск різної температури з додатковими компонентами або без них. У разі потреби депіляції на великих зонах тіла застосовується натуральний віск. Для невеликих, делікатних ділянок (зона бікіні, пахви, особа) використовується спеціальний віск, який має протизапальні, делікатні властивості.


Воскова депіляція


Для проведення депіляції застосовується віск 3-х типів: гарячий, холодний або теплий. У центрі BOTOXhttps://estetic-bar.com.ua/ процедура воскової депіляції проводиться з використанням гарячого або теплого воску. Теплий віск є матеріалом з низькою температурою, який підлягає розігріванню при показниках від 40 до 45 градусів Цельсія. Процедура депіляції із застосуванням теплого воску відрізняється зручністю і швидкістю, особливо на великих поверхнях, таких як ноги, руки, спина, сідниці.

Гарячий віск — це матеріал для депіляції з високими температурними показниками, який розігрівається при значеннях від 50 до 60 градусів Цельсія. Він призначений для використання в найбільш делікатних зонах, де шкірні покриви відрізняються високою чутливістю. Завдяки високій температурі, вдається розширити пори, після чого видалити волосся найбільш безболісно. У домашніх умовах таку депіляцію виконувати не слід, оскільки є присутнім ризик отримання опіків.

Порядок проведення процедури

Депіляція за допомогою воску може проводитися у тому випадку, коли довжина волосяного покриву складає 5 мм. Першим етапом процедури є знежирення поверхні шкіри спеціальним лосьйоном. Наступний етап — нанесення на зону дії воску і видалення волосся різким рухом. Для теплого воску використовуються смужки паперу. Робота з гарячим воском припускає затвердіння матеріалу, тільки після цього — його видалення.

Завершальний етап процедури полягає в нанесенні лосьйону з антисептичною та охолоджувальною дією, що знімає роздратування та уповільнює зростання волосся.

Ефективність воскової депіляції

Воскова депіляція є універсальним способом видалення небажаного волосся для усіх, оскільки протипоказання для неї практично відсутні. Суть цього методу полягає у видаленні волосся разом з коренем. Тривалість процедури — від 20 хвилин до 1 години. Результат зберігається впродовж 3 - 6 тижнів. Цей вид видалення волосся можна використати незалежно від типу шкіри та кольору волосся.

Протипоказання до процедури

Протипоказаннями до проведення воскової депіляції є такі чинники:
  • різні шкірні захворювання;
  • варикоз;
  • доброякісні новоутворення в місці проведення депіляції.


Схожі матеріали:
👁 822
Категорія: Прес-реліз
Теги: воск, депіляція, Воскова депіляція, косметика тіла, жіноча депіляція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ