Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.09.2017

З 14 вересня можна проголосувати за проекти в рамках Бюджету участі Полтавської області


Стартувало голосування за проекти Бюджету участі Полтавської області


З 14 вересня можна проголосувати за проекти в рамках Бюджету участі Полтавської областіВіддати свій голос за три кращі ідеї земляків може кожен житель Полтавської області онлайн або на паперовому бланку в пункті для голосування до 30 вересня включно. Проекти-переможці фінансуватимуться 50/ 50 з обласного і місцевого бюджетів та будуть реалізовані у 2018 році.

Проголосувати онлайн можна на сайті Громадський бюджет Полтавської області, пройшовши авторизацію.

Нагадаємо: бюджет участі – це інструмент взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, спрямований на залучення жителів області до активної участі в сферах економічного, соціального, гуманітарного та культурного розвитку громад. Реалізується в межах області вперше в Україні.

Цьогоріч мешканці 24 районів подали свої ідеї  щодо облаштування місць відпочинку, пляжів, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, літніх сцен, зариблення ставків та ін. Загальний бюджет проектів-переможців складає 4 мільйони гривень.

Гребінківщина подала 1 проек № 189, який передбачає облаштування дитячого майданчика "Мрія" в селі Почаївка Гребінківського району.

Схожі матеріали:
👁 946
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: бюджет, Полтавщина, Почаївка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ