Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.11.2013

З’явився перший у світі смартфон з вигнутим дисплеєм від Samsung


Компанія Samsung вперше показала свій смартфон з зігнутим екраном


З’явився перший у світі смартфон з вигнутим дисплеєм від Samsung

Компанія Samsung вперше показала свій смартфон з зігнутим екраном. Новинка отримала назву Samsung Galaxy Round. Попередня його ціна 8000 гривень. Також про випуск власного смартфона із гнучким OLED дисплеєм заявила компанія LG

 Новинка від корейського виробника схожа на їх флагмани останніх двох років Galaxy S3 та S4. Екран смартфона зігнутий по вертикальній вісі. Корпус пристрою досить міцний, тому прогнути його назад, перевіряючи гнучкість дисплея - не вийде.

Як стверджують у Samsung, вигнутий екран  дуже зручний для управління багатьма додатками. Музичні треки перемикаються натисканням на лівий та правий край екрана.

 Galaxy Round має досить гарне "начиння” та легко може претендувати на звання найпотужнішого. Новинка має 5,7-дюймовий Super AMOLED екран із роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. А  серце смартфона - 2,3 гігагерцевий чотирьохядерний процесор, з легкістю справиться з будь-якою кількістю завдань.

 Крім того новинка напакована 3 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ вбудованої пам'яті, бездротовими модулями Wi -Fi (802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth (4.0) та NFC. Присутній також модуль зв’язку LTE-A. Є дві камери на 13 МП та 2 МП. Акумулятор ємністю 2800 мАг, що не багато, як на пристрій з такою діагоналлю. Габарити Galaxy Round 151,1х79,6х7,9 міліметрів, вага - 154 грами.

 За попередніми даними, початкова ціна Galaxy Round буде близько 8000 гривень. У продаж смартфон поступить орієнтовно в жовтні-листопаді 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17 листопада - Всесвітній день пам'яті жертв ДТП

 Однак на ринку вигнутих смартфонів у листопаді з’явиться ще один гравець. Компанія LG заявила про випуск смартфона з вигнутим дисплеєм.

 Головна особливість - пластикова, а не скляна підкладка AMOLED матриці, що дозволяє вигинати дисплей в будь-яку форму. За непідтвердженими даними, новинка називатиметься LG G Flex.

 Компанія LG не розкрила завісу таємниці свого пристрою. Достовірно лише, що вага дисплея буде - 7,2 грама, діагональ - 6 дюймів, а товщина - всього 0,44 мм.

Схожі матеріали:
👁 1208
Категорія: Актуально
Теги: Samsung, смартфон, дисплей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ