Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.01.2018

З Нового року фермерські господарства сплачують єдиний соціальний внесок


З 2018 року члени фермерських господарств сплачуватимуть єдиний внесок до 20 числа місяця


З Нового року фермерські господарства сплачують єдиний соціальний внесокЛубенська ОДПІ ГУ ДФС у Полтавській області повідомляє, що Законом України від 3 листопада 2017 року №2148 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» внесено зміни, зокрема, до Закону України від 8 лютого 2010 року №2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон №2464).

Ці зміни набрали чинності з 1 січня 2018 року. Так, відповідно до ст.4 Закону №2464, члени фермерського господарства є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиного внеску) за умови, що вони не належить до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах.

Водночас, члени фермерського господарства звільняються від сплати єдиного внеску, якщо вони отримують пенсію за віком чи інвалідністю, або соціальну допомогу. Отже, з 2018 року члени фермерських господарств сплачуватимуть єдиний внесок до 20 числа місяця, що настає за кварталом.

Схожі матеріали:
👁 786
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: фермерські господарства, внесок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ