Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.07.2016

Загін "Олімпієць" бере чергову висоту


До загону Олени Юріївни Тарасюк увійшли учні 5-8 класів міських шкіл


Гребінка, ДЮСШ, літній табірУ червні у всіх школах району працювали табори з денним перебуванням. Діти залюбки відвідують пришкільні табори, вже не потрібно сидіти за книжками та навчатися.

Тепер вчителі організовують для учнів відпочинок, екскурсії та ігри. Що може бути краще влітку? Пришкільний табір з денним перебуванням "Старт" запрацював і при дитячо-юнацькій спортивній школі. Більше п'ятдесяти вихованців спортивних секцій стали його відвідувати.

 Звичайно, спортивна школа не відмовилася від тренувань, адже діти тут займаються різними видами спорту. Та всі заняття проходили в ігровій формі, проводилися естафети. Діти були поділені на загони. Кожен загін мав свого вихователя, свою назву та девіз.

До загону Олени Юріївни Тарасюк увійшли учні 5-8 класів міських шкіл. Як і личить спортсменам, назву загону підібрали гідну -"Олімпієць". Семеро дівчаток та чотири хлопця щодня бігли до улюбленого стадіону.

Кожен зних мріє досягти вершин у спорті, у кожного - своя мета. Рухливі ігри, змагання та тренування -шлях до тієї мети. Адже підтримувати своє тіло у гарній фізичній формі потрібно з дитинства. Коли Олена Юріївна запропонувала велосипедні екскурсії містом, діти погодилися.

Дізнатися про чарівні куточки природи, підкорити, хоч і невеликі, пагорби, було цікаво всім. А яка смачна каша на природі, чи підсмажені сосиски! І дівчата, і хлопці дружно розпалювали вогнище та готували
нехитрий туристичний обід.

Серед запланованих екскурсій була і поїздка до Мгарського монастиря. Діти були вражені величчю храму, який було видно ще з дороги. Вони почули,що монастир на цьому місці існував ще до татарської навали. А вже в 1692 році на кошти гетьманів Івана Самойловича та Івана Мазепи був збудований кам'яний Спасо-Преображенський собор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині вперше в цьому році запрацював пришкільний табір при ДЮСШ

Неймовірна краса внутрішнього убранства храму запам'ятається дітям надовго. Та було що дивитися і на подвір'ї монастиря. Довго ще "олімпійці" ділилися своїми враженнями, розповідаючи друзям, що у Мгарі побували і Тарас Шевченко, і цар Петро І, і Олександр Пушкін.

Все-таки, емоції від пізнання нового та незвіданого, картини побаченої краси залишаються в пам’яті назавжди. Тож не лише спортивні досягнення, а й нові враження від подорожей отримали малі "олімпійці" в таборі "Старт" при ДЮСШа!
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1116
Категорія: Шкільний екран
Теги: старт, ДЮСШ, Гребінка, загн, літо, табір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ