Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2020

Заклади дошкільної освіти «Теремок» та «Чебурашка» відновлюють свою роботу


Триває підготовка закладів освіти Гребінківської ОТГ до нового навчального року.


11 серпня 2020 року під керівництвом заступника міського голови Зінченка В.М. відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Зінченко В.М. зазначив, що триває «адаптивний» карантин і наголосив на необхідності дотримання обмежувальних заходів, зокрема: забороняється перебування в громадських будинках і спорудах без вдягнутих засобів індивідуального захисту: респіраторів або захисних масок.


Заклади дошкільної освіти відновлюють свою роботу
 

Зінченко В.М. відмітив, що 11 серпня проводитиметься перевірка за участю представника ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» щодо готовності теплових господарств та підприємств, установ, організацій до роботи в осінньо - зимовий період 2020-2021 років.

У ході наради обговорено ряд робочих питань.

Триває підготовка закладів освіти Гребінківської ОТГ до нового навчального року.

Відновлять роботу заклади дошкільної освіти «Теремок» м. Гребінка та «Чебурашка» с. Мар'янівка Гребінківської міської ради.

Працівники КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» проводять роботи з благоустрою території Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади та ремонтні роботи в ЗДО «Веселка» м. Гребінка; філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів № 1 Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 та ЗДО «Струмочок» с. Слободо- Петрівка.

Ільчук О.В., начальник відділу культури і туризму міської ради зазначив, що нагородження переможців конкурсу відеороликів «Гребінка – рідне місто»; фотоконкурсу «Гребінка – найкраще місто» та онлайн- квесту «Гребінка- це моє місто!» відбудеться під час урочистого відзначення Дня Державного Прапора України 23 серпня 2020 року.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування та керівникам комунальних підприємств, закладів для відпрацювання в межах своїх повноважень та посадових обов'язків.

Схожі матеріали:
👁 759
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: «адаптивний» карантин, щотижнева нарада, заклади дошкільної освіти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ