Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.12.2016

Залізниця - об'єкт підвищеної небезпеки


Будьте обережні!


Залізниця - об'єкт підвищеної небезпекиВ останній час на залізницях України різко погіршилось забезпечення безпеки руху на переїздах. За І квартал 2016 року на залізичних переїздах і коліях Укрзалізниці стався 21 випадок ДТП. в тому числі 19 випадків на переїздах і 2 - на колії поза переїздом.

Із загальної кількості ДТП 2 випадки закінчилися травмуванням людей, в яких загинула 1 особа і 2 травмовано.

Найбільш тяжким за наслідками у І кварталі 2016 року став випадок ДТП 31 березня на переїзді без чергового 122 км перегону Христинівка - Яроватка Шевченківської дирекції Одеської залізниці. Водій автомобіля ВАЗ-2106 виїхав на переїзд при заборонних показниках переїзної сигналізації, де автомобіль був збитий поїздом.

Внаслідок зіткнення загинув пасажир автомобіля, травмовано водія, пошкоджено тепловоз поїзда, автомобіль розбито. У порівнянні з відповідним періодом 2015 року кількість ДТП збільшилася на 7 випадків

По статистиці, в кожній аварії на залізничних переїздах винні водії автотранспорту. Вони виїжджають на червоний сигнал світлофору, або об’їжджають закритий шлагбаум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначено курсування швидкого нічного поїзда №131/132 Харків-Львів «Слобожанщина»

З метою підвищення рівня безпеки на залізниці та залізничних переїздах адміністрація Гребінківської дистанції колії звертається до всіх водіїв та інших учасників дорожнього руху: дотримуватись правил проїзду через залізничні переїзди.

Недотримання цих правил тягне за собою загрозу життю як самих порушників, так і пасажирів а також призводить до збитків на залізниці.

Схожі матеріали:
👁 861
Категорія: Прес-реліз
Теги: залізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ