Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.03.2020

Запчастини і аксесуари для автомобіля


Запчастини для планового техобслуговування


Інтернет-магазин автомобільних аксесуарів та запчастин "AVTOBRAT.UA" пропонує широкий вибір оригінальних запчастин і аксесуарів для автомобілів зарубіжного і вітчизняного виробництва. Власник будь-якої іномарки знайде якісні деталі під конкретну марку і модель машини, а також відповідні супутні товари, серед яких: Ці і інші пропоновані товари згодяться при купівлі уживаного автомобіля. Наприклад, якщо ви здатні замінити свічки, акумулятор, долити антифриз або провести інші прості маніпуляції з авто самостійно, вам згодиться набір спеціалізованого інструменту.


Запчастини і аксесуари для автомобіля
 

Запчастини для планового техобслуговування

Залежно від призначення, усі товари з каталогу можна розділити на декілька категорій. Перша - запчастини для планового технічного обслуговування іномарок. У ній зібрані деталі, які зношуються до закінчення гарантійного терміну: їх заміна зазвичай робиться під час планового технічного огляду. Тут в широкому асортименті представлені свічки і різного роду фільтри.

Визначити, чи варто робити заміну на етапі технічного огляду, зможе майстер автосервісу. Зазвичай він приймає рішення про заміну, виходячи з пробігу машини (кожен виробник встановлює свої показники). Але буває і так, що деталі зношуються або ламаються ще до досягнення певної відмітки пробігу, це залежить від стилю водіння і режиму, в якому експлуатується авто (пробки, жарке літо, холодна зима і тому подібне).

Так, стиль їзди в першу чергу впливає на стан гальм: підвищені навантаження призводять до раннього зносу гальмівних колодок, дисків і барабанів. А від клімату залежить, приміром, частота використання двірників і стеклоомывателя : при частому використанні їх знос настає раніше встановленого терміну.

Витратні матеріали

У інтернет-магазині запчастин AVTOBRAT.UA також представлений широкий вибір витратних матеріалів.

Тут ви знайдете:
  • моторні мастила;
  • охолоджувальну рідину;
  • рідина для гідропідсилювача;
  • гальмівну рідину і багато що іншого.
Частота заміни цих матеріалів також визначена виробником, але, як і у випадку із запчастинами, може знадобитися раніше у зв'язку з особливими умовами експлуатації авто. Окрім цього магазин пропонуємо купити автомобільну косметику і хімію від відомих брендів.

Що ще пропонує інтернет-магазин автомобільних аксесуарів та запчастин "AVTOBRAT.UA"

У інтернет-магазині автомобільних аксесуарів та запчастин "AVTOBRAT.UA" https://www.avtobrat.ua/ ви знайдете деталі на випадок будь-якої поломки. Ваша машина може вийти з ладу з самих різних причин, будь то виробничий брак, аварія або неякісно виконаний ремонт: AVTOBRAT.UA допоможе у будь-якій з цих і інших можливих ситуаціях.

На сайті Аvtobrat запасні частини представлені в широкому ціновому діапазоні.

Схожі матеріали:
👁 492
Категорія: Прес-реліз
Теги: запчастини для АТО, аксесуари для автомобіля, Автозапчастини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ