Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.04.2019

Засідання депутатських комісій (16 квітня 2019 року)


Жваве обговорення та велику кількість запитань викликало обговорення двох листів від Полтавської ОДА


16 квітня 2019 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій з питань  комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування.

Засідання депутатських комісій
 

Члени комісій затвердили порядок денний чергової 19 сесії Гребінківської міської ради, що відбудеться 23 квітня о 14.00.

Далі депутати розглянули ряд проектів рішень про розробку детального плану території земельної ділянки та земельних питань. Вирішили рекомендувати сесії затвердити дані проекти рішень.

Жваве обговорення та велику кількість запитань викликало обговорення двох листів від Полтавської ОДА, що надійшли до міської ради, в яких йдеться про передачу у власність територіальної громади виробничих дільниць ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» та погашення боргів «Лубнитеплоенерго» з бюджету ОТГ.  

Ознайомившись зі змістом листів, члени комісій вирішили, що на даному етапі немає фінансових можливостей прийняти у власність котельні «Лубнитеплоенерго», розташовані на території Гребінківської ОТГ, разом із їхніми борговими зобов’язаннями.

І саме таке рішення комісії рекомендують до затвердження на сесії.

Схожі матеріали:
👁 802
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: погашення боргів, ОТГ, Лубнитеплоенерго, засідання, бюджет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ