Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.03.2014

Засідання Громадської ради


Члени Громадської ради підтримали кандидатуру В. В. Роспопова на голову Гребінківської райдержадміністрації


Засідання Громадської ради

20 березня відбулося засідання Громадської ради при райдержадміністрації. Провів засідання голова Громадської ради Микола Даценко.

Головне питання, що розглядалося на засіданні, - про встановлення в м. Гребінка пам'ятника чи пам'ятного знака тим, хто віддав своє життя за незалежність України, ескіз якого представив заступник міського голови Володимир Зінченко.

Він запропонував обговорити його членам Громадської ради у своїх громадських організаціях та винести на обговорення через засоби масової інформації.

Це дійсно величний пам’ятник, проект уже виготовлений, якщо будуть відповідні кошти, то планується встановити його до Дня Незалежності України. Запропоновано місце встановлення - на площі по вул. Петровського (перед магазином “Союз").

Але начальник відділу архітектури, містобудування та ЖКГ РДА Олександр Охріменко вважає, що місце пам’ятника має бути в тиші. Серед запропонованих - місце біля райдержадміністрації.

Отож, в ході обговорення цього питання вирішено доручити голові громадської організації ветеранів Валентину Нерушу відкрити рахунок для збору коштів на пам’ятник героям, які полягли за незалежність України, та через місцеві засоби масової інформації звернутися до громади району висловити свої пропозиції щодо встановлення пам’ятника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стосовно місця встановлення пам’ятника героям

Члени Громадської ради підтримали кандидатуру В. В. Роспопова на голову Гребінківської райдержадміністрації.

На нафупному засіданні, яке відбудеться у травні 2014 року, заплановано заслухати питання про те, як в в місті захищаються права споживачів, з цією метою на засідання буде запрошено завідувача відділу з питань захисту прав споживачів міськради Тамару Лазоренко.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1639
Категорія: Актуально
Теги: Роспопов, засідання, Громадська рада




Всього коментарів: 2

0
2 Не дурний   (27.03.2014)
Стана советов...


0
1 nikolau55   (27.03.2014)
Дивлюсь я у Гребінці одні ради - Громадська, Народна, Міська, Районна, а толку нема з жодної, тільки радяться.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ