Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.09.2016

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації


Членами Громадської ради прийнято рішення подану інформацію поширити серед громадськості району


Засідання Громадської ради при райдержадміністрації28 вересня 2016 року в актовому залі райдержадміністрації відбулось чергове засідання Громадської ради при Гребінківській райдержадміністрації.

До участі в даному засідання зареєструвалось 10 членів Громадської ради, а також були присутні: заступник начальника відділу "Гребінківське бюро безоплатної правової допомоги" - Маковецька В.В., головний спеціаліст відділу – Прошкіна А.В., секретар Гребінківської міської ради – Цапенко Л.В., місцеві засоби масової інформації.

Було розглянуто наступні питання:

1. Про відкриття у Гребінківському районі бюро безоплатної правової допомоги.

2. Децентралізаційні процеси у Гребінківському районі.

Заступник начальника відділу "Гребінківське бюро безоплатної правової допомоги" - Маковецька В.В. розповіла про основні функції та завдання бюро, а також інформувала присутніх про графік роботи та контактні дані спеціалістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

Головний спеціаліст відділу – Прошкіна А.В. повідомила присутніх про кількість громадян, які звернулись протягом місяця та про найактуальніші питання, які цікавили громадян.
 


 

Про особливості та перебіг децентралізаційних процесів у нашому районі інформувала секретар Гребінківської міської ради – Цапенко Л.В.

По завершенню засідання, членами Громадської ради прийнято рішення, а саме: питаннях взяти до уваги подану інформацію та поширити її серед громадськості району.

 


Схожі матеріали:
👁 1267
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, Громадська рада, децентралізація




Всього коментарів: 1

0
1 yagirkij   (04.10.2016)
Що значить коли незавантажений Коля Даценко основною роботою, байдикує цілими днями, скучно йому і самотньо в своєму кабінеті, засидівся. Тепер никає по місту на різного роду громадські засідання та під виглядом профспілкової діяльності витрачає робочий час, а йому за це залізниця ще й гроші платить. Не туди і не на тих Кононенко дивиться, трутні далі хороводять !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ