Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.03.2016

Засідання "круглого столу" у голови Гребінківської райдержадміністрації


Засідання відбулося з питання "Про проведення заходів у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи"


Засідання "круглого столу" у голови Гребінківської райдержадміністрації18 березня 2016 року відбулося засідання у голови райдержадміністрації за "круглим столом" з питання "Про проведення у 2016 році в районі заходів у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи".

У засідання взяли участь представники органів місцевого самоврядування, керівники структурних та територіальних підрозділів райдержадміністрації.

Голова Гребінківської районної Всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль України" ознайомив присутніх із планами організації на квітень та наголосив на вирішенні питань нагального характеру.

Голова райдержадміністрації В.Роспопов дав доручення керівникам структурних підрозділів та зауважив, що спільним завданням для всіх є гідне проведення в районі заходів у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи та забезпечення соціального захисту осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.







Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Лубенська РДА
Теги: Чорнобиль, засідання. катастрофа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ