Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.02.2019

Засідання “круглого” столу “Виховний процес в умовах реалізації концепції “Нова українська школа””


Учасники “круглого” столу дізнались про стан ринку праці, особливості роботи служби зайнятості з молоддю


Засідання “круглого” столу “Виховний процес в умовах реалізації концепції “Нова українська школа”” 27 лютого 2019 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Гребінківської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Юрій Педоряка прийняв участь у засіданні “круглого” столу “Виховний процес в умовах реалізації концепції “Нова українська школа”” для керівників шкільних методичних об'єднань класних керівників закладів загальної середньої освіти Гребінківського району, який організовано відділом освіти, молоді та спорту Гребінківської районної державної адміністрації. де презентував онлайн платформу "МОЯ ПРОФЕСІЯ Консультаційна мережа".

Ознайомлено з метою, технічною стороною тестування, обговорено результати, додаткова інформація про професії.

Учасники “круглого” столу також дізнались про стан ринку праці, особливості роботи служби зайнятості з молоддю та напрямки профорієнтаційної роботи.

Фахівець з питань зайнятості поінформував учасників заходу про роль професійної орієнтації у вихованні учнівської молоді, взаємодію закладів освіти району і служби зайнятості та план заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Методичне навчання класних керівників за допомогою сучасних засобів

Під час підведення підсумків було висловлено подяку за участь у круглому столі всім учасникам заходу та виражено сподівання на тісну і плідну співпрацю між службою зайнятості та освітянами району.

Ю. Педоряка, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Гребінківської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості

 

Юрій Педоряка провідний фахівець з питань зайнятості

 

Юрій Педоряка провідний фахівець з питань зайнятості

 

Юрій Педоряка провідний фахівець з питань зайнятості



Схожі матеріали:
👁 750
Категорія: Шкільний екран
Теги: робота, служба зайнятості, молоддь, РИНОК ПРАЦІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ