Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.03.2018

Засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства


Присутні заслухали рекомендації від Безвиненко Л.А. щодо проведення виховних заходів, які стосуються Дня пам’яті та примирення


Засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства 29 березня 2018 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства на базі Гребінківського міського музею.

На ньому були присутні  вчителі закладів загальної середньої освіти ОТГ, методист міського відділу освіти Саган Л.Ю та завідуюча Гребінківським районним краєзнавчим музеєм Безвиненко Л.А. Обговорювалися важливі питання у вивченні історії, а саме:
 
1. Всеукраїнська естафета пам’яті, присвячена 75-річчю визволення України від фашистських загарбників. (директор міського музею Безвиненко Л.А.)

2. Формування громадянських компетентностей на уроках історії та суспільних дисциплін (Глібовець Н.М., вчитель історії Гребінківської гімназії).

3. Особливості ЗНО з історії 2018 року (Лимар І.Г. вчитель історії Гребінківської ЗОШ І-ІІІст №4).

4. Нова методична та художня література на уроках історії (Карпович Л.М. вчитель історії Гребінківської ЗОШ І-ІІІст №2).

5. Організація екскурсійної діяльності в закладах загальної середньої освіти (Саган Л.Ю. методист методичного кабінету)

Присутні заслухали  рекомендації від Безвиненко Л.А. щодо проведення виховних заходів, які стосуються Дня пам’яті та примирення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засідання методичного об’єднання учителів іноземної мови

Глібовець Наталія Миколаївна поділилась власним досвідом і розповіла  про форми і методи формування громадянських компетентностей на уроках історії.


Засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства
 

Також вчителі ознайомились з новинками художньої і методичної літератури та посібниками  ЗНО з історії.

Обговорення було плідним та цікавим. Підводячи підсумки засідання, учасники обмінялися думками щодо складності сучасних підручників з історії та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році.

Засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства

 
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 1033
Категорія: Шкільний екран
Теги: вчителі, правознавство, історія, освіта, Безвиненко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ