Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.04.2021

Засідання постійних депутатських комісій (23 квітня 2021 р.)


23 квітня 2021 року відбулися спільні засідання постійних депутатських комісій міської ради.


23 квітня 2021 року відбулися спільні засідання постійних депутатських комісій міської ради.

Постійні комісії з питань комунальної власності, ЖКГ, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ на спільному засіданні погодили порядок денний та розглянули проекти рішень, що виносяться на розгляд 8 позачергової сесії. Зокрема ряд проектів, що стосуються комунального майна та передачі комунального закладу «Спортивний комплекс м. Гребінка» у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.


Засідання постійних депутатських комісій
 

Також заслухали інформацію від представника поліції про дотримання вимог заборони руху вантажного транспорту вулицями населених пунктів громади. Після обговорення вирішили спільно напрацювати проект рішення по даному питанню та винести його на розгляд сесії.

Постійні комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури спільно з виконавчим комітетом також розглянули проекти рішень, що відносяться до їх компетенції.


Засідання постійних депутатських комісій
 

Одним з головних є питання реорганізації, ліквідації закладів освіти Гребінківської міської ради. Після проведених громадських обговорень, що тривали з 15 по 22 квітня у населених пунктах, де планується реорганізація, взяли до уваги пропозиції батьків та учнів щодо підвезення до навчальних закладів. Заслухавши всі аргументи, одноголосним рішенням рекомендували до затвердження на сесії це непопулярне, але таке важливе для розвитку якісної освіти в громаді рішення.


Засідання постійних депутатських комісій
 

Крім того рекомендовано до затвердження розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм, прийнятих у міжсесійний період,  зміни до бюджету на 2021 рік та Програму виплати одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку.

Далі присутні заслухали інформацію про процес підготовки та розробки проектів рішень щодо встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2022 рік.
 

Засідання постійних депутатських комісій


Схожі матеріали:
👁 577
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, Засідання постійних депутатських ко, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ