Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.04.2017

Засідання РМО класних керівників Гребінківщини


7 квітня проведено засідання районного методичного об’єднання класних керівників


Засідання РМО класних керівників Гребінківщини7 квітня 2017 року на базі Гребінківської гімназії проведено засідання районного методичного об’єднання класних керівників.

У засіданні взяли участь директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Даценко Валентина Василівна, 16 керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників, класні керівники.

Про аспекти виховної діяльності класного керівника сучасного загальноосвітнього навчального закладу доповіла керівник РМО Шевченко Світлана Олексіївна. У своєму виступі Світлана Олексіївна наголосила на необхідності дотримання циклограми діяльності класного керівника за навчально-виховним, контрольним, організаційним напрямками.

Комар Поліна Григорівна, заступник директора з НВР, учитель інформатики Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 доповіла на тему «Безпечний Інтернет для дітей. Правила поведінки в мережі Інтернет».

Поліна Григорівна озвучила присутнім пам’ятку для учнів та батьків «Основні правила безпечного користування Інтернетом», ознайомила з групами ризику, які зосереджені в мережі «Вконтакті» і є розробниками небезпечних «ігор», кінцевою метою яких є можливий дитячий суїцид. Надала рекомендації щодо безпечного поводження дітей в Інтернеті та вчасного виявлення батьками «небезпечних контактів».

Продовжила засідання Даценко Валентина Василівна, директор РЦСС, виступом про взаємодію соціальних служб та закладів освіти в наданні послуг сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ознайомила присутніх з результатами роботи Національної дитячої «гарячої» лінії з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, дослідження UNICEFUkraine щодо виявлення булінгу в українських школах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слободо–Петрівська школа: Чисте довкілля

Про роль класного керівника у формуванні особистості учня доповіли Карпович Сергій Петрович, учитель Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 та Лисенко Людмила Валеріївна, учитель Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст. Педагоги презентували свої системи роботи щодо виховання всебічно та гармонійно розвиненої дитини.

В кінці засідання були надані методичні рекомендації.

 

 

 

 


 

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1202
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківщина, засідання, шкільний екран, класні керівники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ