Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.11.2017

Засідання Школи управлінської майстерності «Творча лабораторія заступника»


1 листопада на базі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулося засідання Школи управлінської майстерності


Творча лабораторія заступника1 листопада 2017 року на базі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулося засідання Школи управлінської майстерності «Творча лабораторія заступника».

На засіданні були присутні: головний спеціаліст Пирятинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області Богомаз В.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С., завідуюча райметодкабінетом Бігун Н.О., інженер з охорони праці відділу освіти, молоді та спорту Хребет В.П., заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти району.

Були розглянуті питання:
 
1. Система управління охороною праці в навчальному закладі;

2. Організація внутрішньошкільного конторолю;

3. Звіт по травматизму в навчальних закладах Гребінківського району;

4. Різне.

Богомаз В.В. розповів про особливості організації роботи з охорони праці в начальних закладах.

Керівник Школи управлінської майстерності заступник директора з навчально-виховної роботи Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Комар П. Г. ознайомила присутніх з нормативними документами з охорони праці, якими керуються в закладах освіти, правилами розроблення інструкцій з охорони праці для працівників та з безпеки життєдіяльності для учнів.

Поліна Григорівна зупинилася на питанні проведення навчання та перевірки знань з ОП, розслідуванні нещасних випадків, які сталися з учасниками навчально-виховного процесу.

Хребет В. П. проаналізувала причини травм, що сталися за 9 місяців поточного року у навчальних закладах району. Валентина Петрівна звернула увагу присутніх на необхідність активізації роботи з попередження травматизму учнів та працівників навчальних закладів.

Носова Н. С. наголосила на важливості внутрішньошкільного контролю з боку адміністрації школи; нагадала присутнім про основну мету відвідування уроків заступниками директора школи та особливості аналізу уроків з різних навчальних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: Обласний форум батьківської громадськості

Карпович Л.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, надала важливу інформацію про види і форми внутрішньошкільного контролю. Заступник директора Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дяченко О.С. наголосила на важливості планування завучем перевірок на рік, місяць, тиждень.

Бігун Н.С. ознайомила присутніх з методичною літературою, в якій висвітлюються питання організації внутрішньошкільного контролю та розповіла про особливості проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2017-2018 н. р.

Питання, які були розглянуті на засіданні Школи управлінської майстерності, були корисним та важливими для заступників директорів, оскільки отриману інформацію вони зможуть використовувати у подальшій роботі з організації охорони праці та внутрішньошкільного контролю в навчальних закладах.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Творча лабораторія заступника

 

Творча лабораторія заступника

 

Творча лабораторія заступника

 

Творча лабораторія заступника

 

Творча лабораторія заступника

 

Творча лабораторія заступника

 

$IMAGE8$



Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1046
Категорія: Шкільний екран
Теги: Творча лабораторія, школа, освіта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ