Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.04.2018

Засідання виконавчого комітету (13 квітня 2018 р.)


Одними з важливих питань було розглянуто питання про оголошення місячника чистоти


Засідання виконавчого комітету (13 квітня 2018 р.)13 квітня 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету.

Одними з важливих  питань було розглянуто питання про оголошення місячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою міста та сіл Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади; про закріплення територій в населених пунктах Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями, об'єктами торгівлі, сфери послуг незалежно від форм власності, підприємцями щодо утримання їх у належному санітарному стані; про щорічний огляд-конкурс на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

Звертаємось до жителів громади впорядкувати прилеглі території біля власних домівок, багатоквартирних будинків, парків, скверів.

Керівникам підприємств, установ та організацій рекомендовано провести комплекс заходів, спрямованих на впорядкування  прилеглої та закріпленої території. Правильно організувавши роботу з наведення чистоти в населених пунктах Гребінківської ОТГ, можна побачити доволі втішний результат з проведеного благоустрою, який можна робити навіть при відсутності коштів. Потрібно лише бажання кожного з нас.

Місячник благоустрою – це лише додатковий час, коли кожен свідомий громадянин має за обов’язок належно прибрати своє помешкання, засіяти травою клаптик газону, посадити дерево.

Розглянуто, також, та прийнято відповідні рішення з питань: про проведення конкурсу  на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів; про надання дозволу на придбання квартири для неповнолітньої дитини; про переоформлення особового рахунку на квартиру; про розгляд листа Гребінківського відділу Лубенської місцевої прокуратури Полтавської області; про погодження місця розміщення дитячих атракціонів; про присвоєння поштової адреси; про надання дозволів на реконструкцію житлових будинків та будівництво господарських будівель; про внесення змін до рішень виконавчого комітету Гребінківської міської ради; про розгляд звернення Полтавського обласного управління водних ресурсів; про затвердження зведених кошторисних розрахунків.

Засідання виконавчого комітету (13 квітня 2018 р.)


Засідання виконавчого комітету (13 квітня 2018 р.)


Схожі матеріали:
👁 779
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: місячник благоустрою, міська рада, засідання, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ