Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.07.2020

Засідання виконавчого комітету (9 липня 2020 р.)


Всі звернення розглянуті у терміни, передбачені діючим законодавством України


08 липня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради .

На порядок денний засідання було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули питання про виконання плану роботи виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2020 року. За звітній період проведено 14 засідань виконавчого комітету, на яких прийнято 251 рішення, яке доведено до відома виконавців і зацікавлених осіб.


Засідання виконавчого комітету (9 липня 2020 р.)
 

Згідно наданих делегованих повноважень, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчим комітетом прийнято рішень : у галузі житлово- комунального господарства, побутового, торгівельного, громадського харчування, транспорту і зв'язку (стаття 30) прийнято 12 рішень; у галузі будівництва (стаття 31)-9; у галузі регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища (стаття 33)-1; соціальний захист населення (стаття 34) – 10; забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян (стаття 38)-3.

Рішення виконавчого комітету оприлюднювалися на офіційному веб-сайті Гребінківської міської ради. При оприлюдненні рішень виконкому забезпечується захист персональних даних громадян.

Члени виконкому розглянули питання про затвердження конкурсної документації для проведення конкурсу управителя багатоквартирного будинку Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади; про замовлення послуги лабораторії АТ «Полтаваобленерго» для відновлення роботи високовольтної лінії електропередач; про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для СФГ «Україна».

Заслухано питання про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян за І півріччя 2020 року. У I півріччі 2020 року до міської ради надійшло 139 звернень, з них: 5- від жителів Слободо-Петрівського старостинського округу, 11- від Мар’янівського старостинського округу, 123 – від жителів міста Гребінка, що на 277 звернень менше проти минулого року (416 звернень в 2019 році).

Надійшло колективних звернень – 17(у них підписів – 231), що на 19 звернень менше проти минулого періоду ( у 2019 році – 36 звернень, у них підписів - 439). Індивідуальних звернень 122 (2019році -380).

За І півріччя 2020 року найбільшу питому вагу складали звернення з питань аграрної політики і земельних відносин- 18%, соціального захисту-17%, комунального господарства-11%.

Всі звернення розглянуті у терміни, передбачені діючим законодавством України, вчасно надано відповіді заявникам.

Члени виконкому розглянули питання про затвердження акта обстеження технічного стану житлового приміщення (будинку, квартири); про затвердження зведених кошторисних розрахунків.

Розглянуто питання про утворення місцевої комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа;  питання щодо захисту прав та інтересів дітей.

Члени виконкому розглянули питання про затвердження Положення про проведення міського конкурсу фоторобіт «Гребінка – найкраще місто» та Положення про проведення міського конкурсу відеороликів «Гребінка – рідне місто».

Традиційно розглянуто заяви жителів громади та юридичних осіб.

З усіх розглянутих питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Схожі матеріали:
👁 715
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, звернення, будівництво, засідання, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ