Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2019

Засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій (13 березня 2019 р.)


Прийнято рішення про вуличне освітлення на території с. Оржиця та с. Слободо-Петрівка


13 березня 2019 року під головуванням міського голови Колісніченка В.І. відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій міської ради.

Першочергово розглянуто проекти рішень з питань, які будуть винесені на засідання 18 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання та рекомендовано сесії прийняти відповідні рішення з питань:
 
• про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської ОТГ на 2019 рік;

• про внесення змін до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2019 році за рахунок залишків коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворилися на кінець 2018 року;

• про затвердження програм розвитку галузі охорони здоров’я (Гребінківського центру ПМСД та Гребінківської ЦРЛ);

• про затвердження Положення про грошові винагороди педагогічним працівникам та учням-переможцям та призерам III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам міжнародних, всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України; про внесення змін та доповнень до штатних розписів загальноосвітніх навчальних закладів;

• про внесення змін до Програм Гребінківської ОТГ; про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.


Засідання виконавчого комітету


Члени виконкому розглянули питання та прийняли рішення про оголошення двомісячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади з 20 березня 2019 року та про закріплення вулиць міста та сіл за підприємствами, установами, організаціями, об'єктами торгівлі, сфери послуг незалежно від форм власності, підприємцями щодо утримання їх у належному санітарному стані.

Традиційно розглянуто заяви жителів Гребінківської ОТГ, питання про надання дозволу на тимчасове розміщення дитячих розважальних атракціонів та прийнято відповідні рішення.


Засідання виконавчого комітету
 

Розглянуто питання про реєстрацію змін до колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом виробничого підрозділу «Гребінківська дистанція колії» регіональної філії «Південна залізниця»  акціонерного товариства «Українська залізниця» на 2002-2019 роки.

Члени виконкому розглянули питання про затвердження проекту рішення виконкому міської ради «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються комунальним підприємством «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» та прийняли відповідне рішення.
 

Засідання виконавчого комітету
 

Прийнято рішення про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на технічне обслуговування вуличного освітлення на території Гребінківської ОГТ в с. Оржиця та с. Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області.

Схожі матеріали:
👁 684
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Слободо-Петрівка, міська рада, Оржиця, Гребінка, ОТГ, освітлення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ