Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.06.2015

Здоров'я - понад усе! Пострункішати вам допоможе проект «Стройняшники»


В ГО "За щасливе довголіття” працюють проекти, направлені на покращення здоров'я, найпопулярніший - "Стройняшки"


Здоров'я - понад усе! Пострункішати вам допоможе проект «Стройняшники»Останнім часом вести здоровий спосіб життя стало не тільки модно, але й життєво необхідно. Але мало хто з нас знає, що ж саме потрібно робити та як харчуватися, коли ви вирішили зайнятися своїм здоров’ям. Проте, жителям Гребінки не варто засмучуватися, адже у нашому місті стартує проект і є фахівці, які навчать вас не тільки вести здоровий спосіб життя, але й допоможуть зкорегувати вагу.

Олена Свириденко, регіональний керівник ГО «За щасливе довголіття», отримала диплом Wellness інструктора, який дає їй право вести заняття з природного зниження ваги. Навчання вона проходила у Швеції в професора Стіга Стена, який нещодавно був номінований на Нобелівську премію.

В ГО "За щасливе довголіття” працюють проекти, направлені на покращення здоров'я, найпопулярніший - "Стройняшки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Березоточі на лубенщині замість картоплі та буряків вирощують лікарські трави

Протягом 15 занять під керівництвом фахівців учасники опановують нові звички, які відновлюють метаболізм, покращують аналізи і загальний стан організму: знижується тиск, нормалізується рівень цукру в крові і, навіть, зникають страшні діагнози, такі як неалкогольний стеатогепатоз печінки.

В системі ми використовуємо монітор-аналізатор японського виробництва «Тоніта», який визначає об’єм жирової, кісткової, м'язової маси, а також кількість води, жиру на внутрішніх органах та метаболічний вік, - розповідає Олена. - На наших заняттях обов'язково присутній лікар, який дає рекомендації та стежить за самопочуттям всіх учасників проекту.

Пирятинці, які приймали участь в проекті «Стройняшки», дуже задоволені результатом. Для прикладу, в учасниці віком 42 роки метаболічний вік спочатку складав 57 років, після проекту - 38, тобто на 4 роки менше, аніж фактичний вік жінки. Це говорить про те, що покращився обмін речовин, а його порушення веде до цілої низки хвороб.

З 20 червня в Гребінці розпочинається набір нової групи «Стройняшок». Отже, якщо у вас є бажання не тільки пострункішати, а й покращити своє здоров’я, приєднуйтеся до проекту! Для запису на більш детальну інформаційну зустріч звертайтеся за тел. 066-532-04-89. Фото з результатами переглядайте на сторінці «Стройняшки ТМ» на Фейсбук.

- Ми раді співпрацювати з людьми, які хочуть долучитися до проекту. Сьогодні відкриті вакансії координаторів і менеджерів проектів. Атакожбудемо щасливі бачити небайдужого до людей лікаря, - говорить Олена, - будьте здорові, адже здорова людина - це квітуча Україна!
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1258
Категорія: Прес-реліз
Теги: Проект, Стройняшки, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ