Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2020

Згуртований колектив – основа успішної діяльності закладу


В ЗДО «Веселка» був проведений тренінг «Згуртування колективу»


Колектив створюється поступово, крок за кроком. Це багатогранність поглядів, рис, характерів, емоцій.  Кожний має своє захоплення, інтереси, кожний збагачує колектив чимось своїм.  Колектив народжується і зміцнюється в практичній діяльності, співпраці.


Згуртований колектив – основа успішної діяльності закладу


20 січня 2020 року в ЗДО «Веселка» практичним психологом Савельєвою Я.В. був проведений тренінг «Згуртування колективу», в якому взяли участь працівники закладу.  Головним завданням заходу було згуртування колективу, сприяння створенню емоційної стійкісті, впевненості в собі,  доброзичливого ставлення один до одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові можливості навчання для дітей в "інтелект-класах"



Згуртований колектив – основа успішної діяльності закладу


Тренінг мав на меті мотивувати педагогів до самовдосконалення, рефлексії, оволодіння механізмами комунікативної компетентності. Знання та враження, які  отримали педагоги, будуть і надалі спонукати до налагодження робочих процесів, побудови особистих відносин, формування сприятливого психологічного клімату, впевненості в тому, що колективна співпраця дає високі показники в роботі і створення позитивного мікроклімату. 
 
Згуртований колектив – основа успішної діяльності закладу


Схожі матеріали:
👁 923
Категорія: Шкільний екран
Теги: Згуртування колективу, ЗДО «Веселка», тренінг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ