Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.07.2018

Жителів Полтавщини сповістили про зміни термінів надання показників електролічильників побутовими споживачами


Дізнайтесь, як по-новому слід надавати показники електролічильника


Жителів Полтавщини сповістили про зміни термінів надання показників електролічильників побутовими споживачамиЗ набуттям чинності «Правил роздрібного ринку електричної енергії та Кодексу комерційного обліку електричної енергії» змінилися терміни надання показників електролічильників побутовими споживачами.

Відтепер показники лічильника станом на 1-ше число просять надавати не пізніше 2-го числа місяця, наступного за розрахунковим.

Показники електролічильника станом на 1 число, отримані після 2-го числа місяця, наступного за розрахунковим, не вплинуть на стан заборгованості за звітний місяць, а будуть враховані у наступному.

Якщо Ви передали показники електролічильника на будь-яке інше число, крім 1-го, це буде підставою для розрахунку споживання електроенергії за середньодобовим показником — у період від дня, в який подані дані до 1 числа.

Задля уникнення непорозумінь щодо формування рахунків за спожиту електроенергію ПАТ «Полтаваобленерго» просить подавати показники лічильника станом на 1-ше число. Тобто до 2-го числа місяця, наступного за розрахунковим.

Схожі матеріали:
👁 1010
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Полтаваобленерго, лічильник, показники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ