Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.02.2017

Зміни до ряду міських Програм


В різному на сесії було розглянуто звернення Львівського міського голови


3 лютого 2017 року відбулася дванадцята позачергова сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання.

Головуючим на сесійному засіданні був міський голова Віталій Колісніченко.

Відповідно до затвердженого регламенту розглянуто 14 питань порядку денного.  Напередодні сесії всі питання розглядалися на засіданнях постійних комісій з питань бюджету, фінансів, управління майном; з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування, з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування та інформаційного забезпечення.

Депутати внесли зміни до ряду міських Програм:
програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2017 рік, програми забезпечення багатоквартирних будинків засобами обліку теплової енергії та програми підтримки житлово-комунального господарства на 2017 рік;

зміни до бюджету міста на 2017 рік;

затвердили Програму соціально-економічного розвитку міста Гребінка на 2017 рік;  

план роботи Гребінківської міської ради на 2017 рік та графік прийому громадян депутатами Гребінківської міської ради сьомого скликання;

Положення про порядок встановлення земельного сервітуту під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Гребінка;

Положення про комісію з підготовки та проведення земельних торгів (аукціону);

розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період;

прийняли рішення  щодо земельних питань.
В різному на сесії було розглянуто звернення Львівського міського голови з проханням підтримати львів’ян та тимчасово допомогти Львову у захороненні частини твердих побутових відходів.

Це звернення викликало бурхливе обговорення, але депутати не надали згоду на захоронення твердих побутових відходів зі Львова на полігоні міста. Міський голова звернувся до депутатів з питанням: «Як перетворити Гребінку у квітуче місто?»

Він сказав, що особливе місце серед окрас будь-якого міста традиційно займають квітники.

У нашому місті клумби теж є, але  вони знаходяться у незадовільному стані. Запропонував закупити кущі троянд та висадити на клумбах міста. За один сезон, звісно ж, це зробити неможливо. Проте багато чого можна зробити вже зараз, треба тільки йти до мети разом!   

Висадити в місті троянди, доглядати за ними та пишатися, що ми живемо у квітучому місті. Депутати виразили занепокоєність, що троянди можуть покрасти, але сподіваємося на порядність наших громадян, що цього не станеться, що всі мешканці нашого міста прагнуть творити добро і красу навколо себе, а також піклуються про затишок та добробут свого міста.

Секретар міської ради Людмила Цапенко звернула увагу депутатів на необхідність отримання депутатами електронного цифрового підпису для подачі декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік.

Схожі матеріали:
👁 1007
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: відходи, позачергова сесія, сміття, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ