Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.01.2020

Зустріч міського голови з обдарованою молоддю


Широко обговорили питання функціонування позашкільних закладів


Напередодні Нового року у міській раді відбулася зустріч з обдарованою молоддю об’єднаної громади – 42 переможцями предметних районних олімпіад. Учні ознайомилися з роботою міської ради. Далі в невимушеній атмосфері поспілкувалися з міським головою Віталієм Колісніченком.


Зустріч міського голови з обдарованою молоддю
 

Так було обговорено стан реалізації Програми роботи з обдарованою молоддю, а також питання матеріально-технічного забезпечення навчального процесу в закладах освіти, благоустрою, дозвілля, впровадження бюджету участі в Гребінківській ОТГ. Широко обговорили питання функціонування позашкільних закладів: учні висловили свої пропозиції та побажання щодо роботи Центру дитячо-юнацької творчості та Станції юних техніків.

Зустріч міського голови з обдарованою молоддю
 

Віталій Колісніченко привітав з прийдешніми новорічними святами і побажав подальших успіхів у навчанні та завірив, що міська рада зі свого боку завжди буде підтримувати юні таланти нашої громади. На завершення зустрічі учні отримали солодкі подарунки до Нового року.

Схожі матеріали:
👁 803
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, обдарована молодь, міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ