Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.11.2016

Зведений бюджет Гребінківського району за 9 місяців перевиконано


За 9 місяців 2016 року зведений бюджет району, без врахування міжбюджетних трансфертів, забезпечено у сумі 55009,7 тис. грн.


Зведений бюджет Гребінківського району за 9 місяців перевиконано28 жовтня відбулася восьма сесія районної ради 7-го скликання. Провів сесію голова районної ради В. М. Зінченко. Питання порядку денного розглядалися швидко, оперативно, так як попередньо були розглянуті та узгоджені на постійних комісіях.

Про стан підготовки об’єктів спільної власності територіальних громад району та соціальної сфери в осінньо-зимовий період 2016-2017 p.p. доповів депутатам заступник голови райдержадміністрації О. В. Князев.

Він поінформував, як підготувалися до зими школи, дошкільні навчальні заклади, позашкільні навчальні заклади, районна лікарня, центр ПМСД, ФАПи, заклади культури району.

Так, наприклад, буде постійно опалюватися 6 приміщень закладів культури, 7 приміщень -періодично, а 17 приміщень - не опалюватиметься, бо система опалення в них потребує відновлення.

Депутати взяли інформацію до відома. Також депутати продовжили термін дії трудового контракту з головним лікарем Гребінківського центру ПМСД С. П Литвиненком на 3 роки. Низка питань стосувалась змін до штатного розпису шкіл, ДНЗ та ЦПМСД, які були прийняті на сесії.

Також депутати внесли зміни та доповнення до деяких районних програм, прийняли районну програму “Територіальна оборона” на 2016-17 роки, затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, розташованої в межах Наталівської сільської ради, затвердили розпорядження голови райдержадміністрації та голови районної ради, прийняті в міжсесійний період, та надали матеріальну допомогу учасникам АТО та хворим на лікування. Розглянули на сесії і бюджетні питання, які доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Н. Б. Бондаренко Вона поінформувала присутніх про виконання бюджету за 9 місяців 2016 року

За 9 місяців 2016 року зведений бюджет району, без врахування міжбюджетних трансфертів, забезпечено у сумі 55009,7 тис. грн., що складає 115,3% до плану. В порівнянні з 2015роком надходження збільшились на 20229,2 тис.грн.

До складу зведеного бюджету району входять 18 бюджетів, з них: районний, міський та 16 сільських, всі 18 місцевих рад виконали планові показники по доходах за звітний період.

По районному бюджету забезпечено виконання планових показників на 105,3%, перевиконання становить 1450,8 тис. грн. (планові показники 27181,1 тис. грн., надійшло 28631,9 тис. грн.).

В порівнянні з відповідним періодом 2015 року надходження збільшились на 10056,8 тис.грн. По міському бюджету забезпечено виконання планових показників на 113,6%, перевиконання становить 1266,8 тис. грн, (планові показники 9282,6 тис. грн., надійшло 10549,4 тис. грн.). В порівнянні з відповідним періодом 2015 року надходження збільшились на 6685,4 тис. грн.

Сільські бюджети за 9 місяців 2016 року забезпечили виконання планових показників на 146,9% (при планових показниках 8134,4 тис. грн., фактично надійшло 11950,1 тис. грн., план перевиконано на 3815,7тис. грн.). В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 3815,7 тис. грн.

Кошти від перевиконання доходної частини загального фонду районного бюджету депутати надали відділу освіти, молоді та спорту, ЦРЛ, центру ПМСД, відділу культури та архівної справи, райраді, управлінню соціального захисту населення та під відповідні районні програми.

Також районний бюджет отримав субвенцію з сільських та міських бюджетів для шкіл та ДНЗ, для ЦПМСД та сільськихФАПІв, для сільських бібліотек та будинків культури та ін.

Голова районної ради В. М. Зінченко та голова райдержадміністрації В. В Роспопов подякували міській раді та сільським радам за допомогу.

У різному депутати піднімали питання відшкодування за перевезення окремих пільгових категорій громадян району залізницею, питання громадських формувань для охорони порядку та обладнання міста відеокамерами. Пояснення з останніх питань надав начальник Гребінківського відділу поліції О. І. Луценко.

На цьому сесія закінчила свою роботу.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1156
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: бюджет, Гребінківщина, ПЛАН




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ