Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2016

Звернення Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України


Потрібні кошти, одяг, взуття, продукти харчування


Звернення Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста УкраїниЗ метою привернення уваги суспільства до проблем найбільш соціально незахищених верств населення, поліпшення умов життя інвалідів, одиноких людей похилого віку, дітей-сиріт, внутрішньо переміщених осіб, безпритульних та хворих на туберкульоз і СНІД, з 1 квітня по 1 травня 2016 року проводиться Всеукраїнський місячник Червоного Хреста.

За нинішньої ситуації в Україні – громадянське суспільне і політичне протистояння, збройний конфлікт на сході, різке зростання кількості переміщених осіб в усіх регіонах, дестабілізації мирного плину життя у південних та центральних регіонах – увага кожної людини прикута до важливих, великих справ. Кожен з нас майже щодня стикається з ситуаціями, коли людям необхідна допомога: домедична, гуманітарна, психосоціальна чи, навіть, проста людська чуйність.

Цьогоріч проблеми у житті країни вплинули на життя кожного.

Більшість людей здатні самотужки впоратись із власними проблемами і негараздами. Проте є багато і таких, яким потрібна системна допомога.

Звертаємося до вас із закликом дієвого милосердя щодо тих, хто поруч з вами та кого соціальні умови, одинока старість і каліцтво позбавили можливості жити гідно.

Обласна організація Товариства Червоного Хреста України покладає надію на ваше розуміння цього заходу. Просимо вас повернутися обличчям до проблем немічних та знедолених та взяти участь у цій акції.

Потрібні кошти, одяг, взуття, продукти харчування для надання адресної допомоги соціально-незахищеним верствам населення.

Розрахунковий рахунок Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста: 260066804 в ПАТ «Полтава-Банк» м. Полтави, МФО 331489, код 02940302. На розвиток милосердної діяльності організації Товариства Червоного Хреста.

Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій землі стане більше!

Приєднуйтесь до нас і творімо добро разом!

Схожі матеріали:
👁 1023
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Червоний Хрест, взуття, продукти, одяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ