Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.01.2018

Звіт про 3 сесію Гребінківської міської ради сьомого скликання


На сесії було розглянуто лист профспілки працівників освіти


23 січня 2018 року було проведено пленарне засідання 3 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь 21 депутат з 26 обраних. На порядок денний виносились 15 питань, які попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій міської ради. Депутати затвердили план роботи Гребінківської міської ради та графіки прийому громадян депутатами Гребінківської міської ради на 2018 рік.

Також затверджено межі старостинських округів Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. Утворено 2 старостинські округи: Слободо-Петрівський з центром в с.Слободо-Петрівка, до якого входять 5 сіл (Слободо-Петрівка, Гулаківка, Загребелля, Оржиця, Польове); Мар’янівський з центром в с.Мар’янівка, до якого входять 2 села (Мар’янівка, Новодар).

Одним з головних питань розглянутих на сесії було затвердження Програми соціально-економічного розвитку Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік в якій зазначено основні цілі, пріоритети та завдання виконавчих органів Гребінківської міської ради та розроблено заходи щодо їх реалізації. Депутати вирішили затвердити Програму соціально-економічного одноголосно.

Рішенням сесії передбачено забезпечення безоплатним одноразовим харчуванням учнів 1-11 класів пільгових категорій. Вирішено встановити вартість харчування у дошкільних навчальних закладах Гребінківської міської ради дітей віком від 1 до 3 років у розмірі 27 грн. 65 коп.; віком від 3 до 6 (7) років- 42 грн. 48 коп. А також встановити для батьків плату за харчування у розмірі 50 % (у міській місцевості) та 30% (у сільській) від встановленої вартості харчування за день.

Серед інших 15 питань порядку денного засідання було затверджено Статути загальноосвітніх навчальних закладів та ряд рішень щодо земельних питань.

У різному на сесії було розглянуто лист, що надійшов депутатам від Гребінківської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, в якому працівники освіти звернулися до депутатів з проханням про виплату щомісячної надбавки за престижність праці у школах об’єднаної територіальної громади. На даний час виплата цієї надбавки у школах становить 5% із максимально можливих 20%.

У своєму листі районний комітет профспілки звернувся з проханням сприяти у  виплаті щомісячної надбавки у розмірі 20%. При обговоренні даного питання виступили секретар міської ради Цапенко Л.В., заступник міського голови Волошин В.А. та депутати міської ради Бондарь І.М., Обруч О.О., Божко С.С., Чайка С.І.

Депутати міської ради вирішили повернутися до розгляду питання про підвищення щомісячної надбавки за підсумками виконання бюджету ОТГ за І квартал.

Схожі матеріали:
👁 972
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, Гребінка, Звіт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ