Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Тематичні розділи » Політика і економіка » Як Вам наші мажоритарники? (Ваша думка щодо виборів до ВР України.)
Як Вам наші мажоритарники?
ADMIN5529
Дата: Середа, 15.08.2012, 15:17 | Сообщение # 1


Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
28 жовтня відбудуться вибори до ВР України. Політичні сили визначилися з кандидатами по 151 ТВО. Суттєве питання - хто представлятиме наші райони у ВР?
P.S. Новий проект "Вибори-2012. ТВО №151"
або за посиланням http://vybir151tvo.0fees.net.
 
Саша19453
Саша Панченко
Дата: Понеділок, 27.08.2012, 21:38 | Сообщение # 2


Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Дякую!!!Цікава інформація.Іншим теж бажаю переглянути!!!
 
Admin
Grigoria Slipak
Дата: Вівторок, 06.11.2012, 20:22 | Сообщение # 3


Группа: Администраторы
Сообщений: 58
Статус: Offline
Людмила Овчаренко від ГО " Моя Полтавщина" програла з тріском вибори! Все таки є ще люди в яких панує розум. Більше вона обіцяної післявиборчої гречки гребінчанам не дасть. Про це сьогодні вона повідомила своїх виборців спеціальними листівками. Так, що ті гребінчани які продались на пакетик продуктів хай буде на їхній совісті. А Кличко вам ще покаже!!! Гидко було просто дивитись, що на приїзд Кличка під адмінбудинок висипала чи не вся Гребінка а проголосувало за нього хіба-що - десята частина. Ну щож сидіть на лавках від Очаренкової і ждіть дверей у своїх під'їздах до нових виборів.
 
К.М.
Дата: П`ятниця, 09.11.2012, 13:38 | Сообщение # 4


Группа: Гости





Чи виконають те, що обіцяли?
Я гребінківка, мені 51 рік, і я потрапила в оту частину наших, без вини винних жінок, які внаслідок пенсійної реформи повинні працювати до 60 років і яіякої компенсації, як ті, що лише на півроку старші, не отримують. Тож голосувала за тих, хто обіцяв відмінити цю несправедливу, на мою думку, і думку мільйонів таких, як я, реформу.

Адже поряд зі мною працюють пенсіонери, отримують і пенсію, і заробітну плату, а до 60 - ти років їм ще кілька років. А я працюватиму до 60-ти років, отримуватиму лише зарплату, а ціни все піднімаються, а здоров'я все гіршає, а підприємство у часи кризи невідомо, чи працюватиме, чи закриється, і куди тоді йти? Де я буду потрібна?

Я думаю, що це важливе питання. І тому дуже уважно слухала програми усіх партій та мажоритарних кандидатів у депутати Верховної Ради. Майже всі обіцяли відмінити пенсійну реформу. Сподіваюся, що перше, що зроблять нові депутати Верховної ради, - це виконають свою передвиборну обіцянку і відмінять пенсійну реформу.

А потім виконають і інше обіцяне: мораторій на землю, контроль за цінами, відміна медичної реформи, заборона на закриття шкіл. Цікаво, чи об'єднаються депутати, щоб виконати обіцянки, чи знову розсваряться і через це конкретні справи будуть забуті. Але я сподіваюся на краще. А ви?
 
Гребінківський форум » Тематичні розділи » Політика і економіка » Як Вам наші мажоритарники? (Ваша думка щодо виборів до ВР України.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: